pondelok 25. októbra 2021

Elsa in the house!

 Najkrajší sprchový gél 

Elsa sprchový gél

Neviem ako u vás doma, ale u nás doma je Elsa malá bohyňa! Amélia ju absolútne miluje a máme doma všetko, čo sa dá s touto témou zohnať. Minule som na Notino objavila dokonca jednu mega vec! Parádny Elsa sprchový gél! Ak teda máte doma Elsa fanúšičku ako mám ja, tak určite čítajte ďalej, lebo verím, že tento tip ocení každá mamina :) a teda nielen mamina, aj teta, babka, kamoška :)

Elsa obal sprchového gélu

Amélia je po mamine naozaj veeeeľký kozmetický fanúšik a keby bolo na nej mala by dom už zbierku malovátiek a iných dievčenských vecí. Fakt si myslím, že je na to ešte čas, ale ak viem, rada jej urobím radosť aspoň takýmito peknými vecami. A poviem vám tajko :) niekto na Vianoce dostane svoju prvú voňavku :) Ak chcete vedieť akú dajte vedieť, môžem vám spraviť recenziu aj tej. 

Na dovolenky jej vždy brávam rôzne peny do kúpeľa, ktorými jej robím radosť, že má niečo iné ako jej protiatopické sprcháče a pár použití sa na jej pokožke našťastie neprejaví, navyše pokožku vždy potom ešte umyjem jej sprcháčom. Toto je tiež inak sprchový gél, ale my sme to používali ako penu do kúpeľa, z jej atopických dôvodov. Takže u nás to bolo na cca 5 použití, ale ak vaše dieťatko netrápi žiadny kožný problém, pri detskej spotrebe kozmetiky to máte hádam aj na pol roka. Sprchový gél vonia veľmi príjemne, sladko. A ak ste ako my a chceli by ste ho použiť ako sprchovaciu penu, tak vám rovno dávam recenziu, že aj super pení :)

detail Elsa sprchového gélu

Ak doma nemáte radi Elsu ale tlapky, či iné princezná pozrite značku EP Line, majú toho fakt veľa, podľa mňa si vyberie naozaj každý.

Ak teda chcete ďalšie tipy na detské darčeky dajte vedieť, rada pripravím :) Ak máte vy náhodou tipy na parádne detské veci budem len a len rada :)

0 komentárov:

Zverejnenie komentára

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne