štvrtok 24. marca 2022

Mali by ste používať SPF. Stále :)

 Estee Lauder Doble Wear



Pred pár týždňami som bola na kozmetike a kozmetička sa ma pýtala či používam SPF. Viem, že by som mala ale úprimne si z toho nerobím životnú prioritu. Predstava, že si na seba dávam každý deň opaľovák, ako to robia americké youtuberky (alebo možno aj veľká časť uvedomelejšej populácie) je pre mňa proste nepredstaviteľná. Ale dala som si záväzok, že sa budem od teraz naozaj uvedomelo hľadať denné krémy a make-upy, ktoré v sebe SPF majú. Moja predstava teda je, že aspoň jeden z výrobkov (a ideálne aj oba) ktoré ráno používam budú mať SPF. 

A tak som si vstúpila do svedomia poriadne a na poličke mi pribudol nový make-up Estee Lauder Doble Wear s SPF 10. Kiež by som takto zodpovedne pristupovala ku všetkým mojím restom :)




Make-up som popravde vyberala fakt dlho, pretože od covidu si na make-upoch dávam oveľa viac záležať. V zásade rozdeľujem make-upy do dvoch skupín - do práce a na home-office. Do práce si kupujem kvalitnejšie make-upy, pri ktorých viem, že mi vydržia aj keď budem mať na sebe celý deň respirátor. Keď mám home-office alebo cez víkend vystačím si s bežnými ,,drogérkovými" ktoré majú fakt pekné výsledky, len zvyčajne nie sú až tak dobre odolné voči respirátoru. 

Ale späť k tomuto make-upu. Nebola to pre mňa novinka, mala som ho už raz pred niekoľkými rokmi a keďže som s ním bola veľmi spokojná povedala som si, že si ho objednám zase. Navyše na https://www.parfemy-elnino.sk/ ho majú za super cenu (pod 30€) takže ani nebolo treba nad čím dumať. 

Pred nanesením :)


Po nanesení



Make-up má naozaj príjemnú ľahkú konzistenciu, pri ktorej je dôležité, že sa dá veľmi dobre vrstviť. Ak chcete len ľahké zjednotenie tváre stačí jedna ľahká vrstva ak chcete silnejšie krytie budete pridávať. Najlepšie je, že vám vrstvením nevznikne maska ale pekne vyzerajúca zjednotená pleť. Make-up vie pekne prekryť nedokonalosti, kruhy pod očami či rozšírené cievky.
Čo je však dôležité pre mňa je - že sa neošúchava pod respirátorom, a vydrží aj zmeny tepla. Zvyčajne počas víkendu chodíme doobeda veľa von, potom sa vraciam domov variť a poobede ideme zase niekam na výlet, takže je pre mňa podstatné, aby som si nemusela make-up prerábať dvakrát denne. Na tento make-up je naozaj veľké spoľahnutie. A navyše má ešte aj to SPF :)

Za mňa je Double Wear stará dobrá klasika :) To je ako ultimátna letná vôňa pre mňa vždy bude Light Blue, toto je proste výborný kvalitný dlhovydržiaci make-up na ktorý sa viete vždy spoľahnúť. 

A čo vy? Dajte nejaké tipy na make-upy, ktoré vydržia fungovať s respirátorom.

0 komentárov:

Zverejnenie komentára

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne