pondelok 9. mája 2022

Kneipp

 Ako vo wellnese



Viem, že som to už určite raz (ak vôbec len raz) na blogu spomínala, ale Kneipp je pre mňa zosobnením oddychu, luxusu, me-time, relaxu, wellnesu a dovolenky. Neviem, či preto, že jedna z mojich obľúbených procedúr sa volá Kneippové kúpele, alebo je to kvôli prekrásnym vôňam, ktoré Kneipp výrobky majú.

Ak sledujete náhodou môj blog už dlhšie, tak možno viete, že my doma nemáte vaňu (ale máme teda mega štedrý sprchový kút) takže som celkom ochudobnená od dlhých relaxačných kúpeľov. Našla som však jeden ,,hack" a to vždy, keď ideme niekam na dovolenku doprajem si poriadne príjemný dlhý kúpeľ tam. Takže si vždy objednávam nejaké telové oleje pre seba a najnovšie aj poriadne penivé peny pre Améliu, nech si kúpeľ užijeme obe.


Takto som si naposledy zbalila tri malé oleje do kúpeľa pre každú príležitosť. Na Elnino si viete kúpiť trojice malých olejov za super cenu a viete si ich takto zobrať na dovolenku (alebo vyskúšať doma, čo vám sedí - alebo kúpiť ako darček pre niekoho, komu by ste dopriali trochu relaxu).

Ja som si takto brala na dovolenku Arniku, Rucken Wohl a Muskel Aktiv. 



Rucken Wohl som brala pre manžela, nakoľko to je olej pre uvoľnenia chrbta a šije. Olej vonia ako také tie hrejivé náplaste na chrbát, ktoré si lepíte, keď vás sekne, takže reálne verím, v jeho blahodárne účinky. Manžela našťastie neseklo (klop, klop, klop) ale ako taký malý relax to padlo dobre. 



Arnika je stará známa dobrá vec a je vhodná pri námahe. Ja som sa vám ani nepochválila, ale po dvoch rokoch lenivosti a nič nerobenia som sa opäť dala na cvičenie, takže mi fakt dobre padlo namočiť sa do horúcej vody a dať telu trochu relaxu. Na to som inak mohla použiť aj tretí olej Muskel Aktiv (ktorý vonia ako krásna bylinková sauna) ale ten som si nechala nabudúce. 



Ak ste ako ja a nemáte doma vaňu, vôbec nemusíte smútiť. Kneipp má veľké množstvo sprchových gélov, balzamov na pery, olejov - naozaj si nájde každý. Čo mi pripomenulo, že sa mi minula soľ do kúpeľa, ktorú používam vždy na nohy po celom dni v opätkoch a že som po zime vytiahla niekoľko fakt killer heels.

A čo vy? Je tu ešte nejaký Kneipp fanúšik?

0 komentárov:

Zverejnenie komentára

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne