piatok 24. júna 2022

Konečne :) Vííííkend!

 Pekne a pohodlne


Kým som bola na materskej tak som bažila po každej príležitosti, kedy si môžem dať šaty a opätky a i keď pravda je taká, že stále sú šaty a opätky môj najobľúbenejší kúsok zo šatníka, teraz sa rovnako teším, keď na seba môžem dať dačo extra pohodlné. Môj manžel by vám vedel povedať, že keď sa ma na každý sviatok opýta, čo by ma potešilo, odpoveď je vždy pyžamo :D a keďže viem, že veľa nás tu je v podobnom veku a rovnako či už na materskej alebo po materskej, chcela som vám ukázať dve vychytávky, ktoré som našla na https://www.astratex.sk/. Inak ako som vám sem išla skopírovať link, na stránke mi vybehlo, že tam sú aktuálne 50% výpredaje, tak ktovie, možno sú tam tieto veci za ešte lepšiu cenu. 


Prvá vec, ktorú som tam našla je táto tepláková súprava, v ktorej by som najradšej žila, nebyť vonku 30 stupňov :) ale príde jeseň a bude mi dobre :) Je od značky Pieces a poviem vám len jedno, čo potrebujete vedieť - je tak príjemná, mäkká a jemná, že sa v nej cítite ako v obláčiku. Popravde, pri jej objednávaní som ani nemala také očakávania. Len sa mi páčili farby a všetky, čo mám doma sú už poznačené zubom času, tak mi táto prišla ako ideálny adept. A teda ako ste sa asi dovtípili maximálne prevýšila očakávania. 


Ale to hlavné! To hlavné, čo si získalo moje srdce na Astratex stránke bolo pyžamo! Och! Uznajte :) Pyžamo je dvojdielny set pozostávajúci z dlhého rukáva a krátkych kraťasov - opäť - z toho najpríjemnejšieho materiálu na svete. 

Pyžamo je zo značky Hunkemoller a keď sa pozriete na internete uvidíte, že hádam neexistuje značka, ktorá by mala krajší výber pyžám. Krásne vzory, príjemné materiály a môžete si namixovať, čo vám ako sedí. Napríklad ja mám vrch M, spodok S - čo si pri klasickom dvojsete nemôžete vybrať a musíte narábať s tým, čo jednoducho máte. Navyše, ak by toto bolo na vás napríklad príliš vzorové viete si pyžamo namixovať tak, že si vyberiete vzorovaný spodok a čistý vrch. Je to proste čisto len a len na vás.


Ak by ste si mysleli, že teraz mám už dosť, kdeže. Práveže sa mi skôr otvorili nové obzory a určite si chcem do zbierky kúpiť ďalší Hunkemoller kúsok, ktorý by mi zlepšoval piatkové večery :)

A čo vy? Je tu nejaký pyžamo maniak? Čo je váš obľúbený kúsok oblečenia?

0 komentárov:

Zverejnenie komentára

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne