pondelok 19. septembra 2022

Vychytávky na Notino

 Veci, ktoré by ste si nemuseli všimnúť


Prokrastinácia je taká kontroverzná vec :) Osobne si myslím, že v malom množstve nemôže nikdy ublížiť, najmä ak si pri nej nájdete niečo, čo viete neskôr využiť. Jednou z mojich prokrastinácií je vytváranie si wishlistov na nákupy - čo má aj tú pozitívnu stránku - keď potom príde na samotné nákupy mám tam aspoň premyslené veci, ktoré si premeliem hlavou niekoľkokrát. Jedna z mojich wishlistových stránok je práve Notino, kde si viete označením srdiečka pri produkte vytvárať wishlist a v ňom si potom viete prehľadne sledovať, či vám ide cena hore, dole a či výrobok ešte majú. 

Nakoľko je Notino môj druh prokrastinácie mám Notino preklikané sprava zľava a často tam nájdem a potom aj skúšam rôzne výrobky, ktoré si možno na prvú nevšimnete, ak si idete len kúpiť parfém alebo farbu na vlasy. Tak dnes prinášam šikovné tipy, ktoré som za posledné mesiace objavila a aj som ich stihla vyskúšať.

Eveline enzymatický peeling

Prvá vec, je podľa mňa jedna z tých, ktorú málokto objaví a možno aj vyskúša, pretože povedzme si pravdu - často si radšej objednáme značku, ktorú poznáme ako niečo, čo nepoznáme, aj keď je to teda podstatne lacnejšie. A ja som takto objavila značku Eveline a ich masky a peelingy. Naposledy som si objednala Eveline enzymatický peeling, ktorý absolútne nemá chybu. 

Enzymatické peelingy mám v poslednej dobe hádam ešte aj radšej ako zrniečkové peelingy a paradoxne Eveline ich má v ponuke hneď niekoľko. Všetky stoja pod 4€ a sú úplne parádne! Konkrétne tento má neskutočne krásnu ananásovú vôňu, veľmi dobre sa nanáša a naozaj robí, čo sľubuje. Peeling nechávam pôsobiť na pokožke 20minút a potom umyjem a s mokrým uteráčikom došúcham zvyšky. Peeling nechá prekrásne hladkú pokožku, ktorá je rozžiarená, prečistená. Naozaj vynikajúci výrobok, som z neho úplne nadšená. 

Eveline pleťové masky


Keď sme pri značke Evelin, našla som tam aj parádne pleťové masky. Majú na výber kopec druhov - každý si nájde to, čo akurát potrebuje. Či už to budú masky na omladenie, kde je kyselina hyalurónová, alebo hydratačné masky, či masky proti únave. Mne masky zvyčajne ostanú aj na dve použitia - ak používam multimasking, alebo na jedno použitie, ak si nimi vážne navrstvím extrémne tvár. Ak ide o hydratačné masky tie nechám niekedy kľudne pôsobiť aj dve hodiny a pred spaním potom len umyjem a nanesiem bežný nočný krém. 
Okrem toho, že sú masky fakt super, majú aj super cenu - stoja okolo eura. 

Delia farba na obočie

Poslednú vec som už na blogu recenzovala, ale nakoľko som si ju objednávala zase, povedala som si, že ju ešte raz spomeniem. Neviem, ako to máte s obočím vy, ale ja si myslím, že ak vám kozmetička raz urobila pekný tvar (alebo ho máte pekné prirodzene) starať sa o neho doma je naozaj jednoduché. Ja si kupujem už roky Delia farby na obočie a s nimi ide farbenie jedna radosť. Podľa extrémne jednoduchého návodu zmiešate farbu s činidlom, nanesiete a potom len jednoducho umyjete. Obočie máte krajšie, vytvarovanejšie, upravenejšie a ráno vám netrvá toľko starať sa o neho. Farba na obočie stojí okolo dvoch eúr a mne osobne jedno balenie vydrží asi 4 roky. Asi by som ho toľko mať nemala, ale nič mu nebolo, farba farbila stále rovnako, nič ma neštípalo. Každopádne, či ho vyhodíte skôr alebo nie, pointa je, že za 2 € máte toľko produktu a ušetrených peňazí, že nie je nad čím rozmýšľať.

A čo vy? Ako prokrastinujete? Čo boli vaše Notino úlovky?




0 komentárov:

Zverejnenie komentára

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne