streda 23. novembra 2022

Black Friday

 Kozmetický Black Friday

S kľudom na srdci môžem povedať, že vďaka Black Friday na Notino už mám väčšinu darčekov vybavenú. Pri rodine a kamarátoch, kde viem, že ich poteší kozmetika som si nákupy najviac užila a verím, že som každému vybrala  niečo, čo ich najviac poteší. Aby toho nebolo málo prihodila som aj niečo pre seba, nech vám mám čo nasledujúce mesiace recenzovať. Moje nákupy vám bohužiaľ neukážem, pretože viem, že rodina aj kamaráti si radi pozerajú môj blog, ale rada vám ukážem iné vecu, ktoré ma zaujali ale nekúpila som ich. Ak ešte nemáte nakúpené darčeky určite odporúčam pozrieť si Black Friday ponuku – ako každý rok aj tento rok býva najvýhodnejšia a oplatí sa najviac. Navyše mám ešte pocit, že počas Black Friday máte najväčší výber a potom postupne začnete vidieť koľko vecí začne byť nedostupných, lebo sa začnú poriadne vypredávať.

;Notino Black Friday

Čo som si tento rok všimla prvýkrát na Notino boli Rituals darčekové sady. Ak sledujete môj blog nejaký ten piatok tak viete, že Rituals je jedna z mojich najobľúbenejších značiek telovej kozmetiky. Ich telové peny, peelingy, telové maslá sú absolútne neprekonateľné a je to jedna z mála značiek, ktorá na človeku zanechá pocit, ako keby bol vo wellnese. Tie netradičné vône sú naozaj jedinečné. A tento rok nájdete konečne Rituals darčekové sady aj na Notino a dokonca aj počas Black Friday. Tu odporúčam neváhať, pretože Rituals je podľa mňa zrovna jedna zo značiek, ktorá sa minie medzi prvými.

Rituals darčeková sada


A druhú vec, ktorú vám musím odporučiť a tú som aj minulý rok kupovala jednej kamarátke sú
Yankee Candle darčekové sady. Čo sa viac spája s Vianocami ako krásne voňavé sviečky a hygge atmosféra? Vianoce sú to najkrajšie obdobie v roku a zaslúžia si trochu luxusu, ktorý Yankee Candle určite prinesú. Nájdete tam sady pre každý rozpočet - sady do desať eúr ale aj drahšie, honosnejšie. Každý si vyberie. Navyše sviečky sú super v tom, že jednak je to krásny darček, ktorý poteší ale poteší aj neskôr, keď si ho bude obdarovaný páliť a bude mu robiť radosť.

Yankee Candle darčeková sada


A čo vy? Načo máte zálusk túto zimu? 


4 komentáre:

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne