štvrtok 9. novembra 2023

Obľúbený čas v roku

 Vianočnééé balíčky!


 

Ak sledujete môj blog nejaký ten piatok, dúfam, že som vás naučila jednu vec :) hľadať vždy výhodné zľavy a ponuky. A jedným z najlepších príkladov výhodných ponúk sú vianočné balíčky. Ja milujem vianočné balíčky či je leto a či zima, pretože sa vždy oplatia najviac. Nakupujem ich pred Vianocami, ako pekné darčeky, nakupujem ich po Vianociach (najčastejšie pre mňa) na doplnenie zásob, alebo nákupy bežných vecí a hľadám ich aj počas roku, či v nich nekúpim náhodou niečo lacnejšie. 

Z bežne dostupných značiek robí podľa mňa najlepšie balíčky Loreal. Neprejde žiadny rok, že by som si nejaký balíček nekúpila a minuloročné boli dokonca tak dobré, že tie, čo som kúpila rodine na Vianoce som neskôr ešte v akcii dokúpila sebe. A aby toho nebolo dosť, tento ktorý vám dnes ukážem som našla vo výpredaji pred pár mesiacmi na https://www.parfemy-elnino.sk/ a mala som ho doma trikrát. 

Pretože je fakt úžasný - obsahuje najlepší odličovač očí, najlepšiu riasenku a maska je už len parádny bonus na koniec. Je to najlepšia darčeková kazeta v pomere cena - kvalita a či už vám chýba riasenka alebo odličovač určite ju odporúčam. A aj to balenie je proste krásne!


 

Takže poďme na to postupne! Balenie obsahuje očný odličovac Loreal Hyaluron Replumping. Je to jeden z najlepších odličovačov a to hneď z niekoľkých dôvodov - výborne odličuje aj vodeodolný make-up - čo sa hodí najmä teraz na zimu, keď príde dážď, sneh, či slzenie očí. Oči navyše vôbec nedráždi a naozaj ich krásne odlíči. Okrem toho bez problémov odlíči aj matné rúže či dlhotrvajúce lesky. 


Dôvodom, prečo som si kazetu kupovala ja, bola hlavne riasenka Volume Million Lashes, ktorá patrí medzi moje najobľúbenejšie. Zvyčajne stála kazeta o euro dve viac ako samotná riasenka, a za tú cenu som dostala odličovač a ešte aj masku. 

Riasenka robí krásne dlhé a husté riasy, nedrolí sa, vydrží celý deň a vážne super sa používa. Je to pre mňa kúsok, ktorý je stávka na istotu a viem, že vždy keď si ju vezmem budem mať krásne riasy. S týmto, ale popravde aj hocijakým iným odličovačom ide odlíčiť jedna radosť!



No a super čerešnička na koniec je parádna chladiaca maska na oči, ktorá pekne uľavý unaveným očiam. Ja ju mám strašne rada - mám rada ten príjemný pocit, ktorý na očiach vyvodí a naozaj mi vždy po použití príde očné okolie krajšie a vypnutejšie. 

Nakoľko máme mesiac a pár dní do Vianoc určite už zbystrite na vianočné ponuky a kazety a aj pri bežnom nákupe tak môžete mať pekný darček navyše!

A čo vy? Tiež tak máte radi vianočné kazety?

1 komentár:

  1. Your post was a fantastic blend of informative and thought-provoking content.

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne