utorok 19. júna 2012

TRESemmé



Pred nedávnom som objavila v Tescu novú vlasovú kozmetiku, ktorá ma zaujala jednak obalom a jednak veľmi priaznivými cenami. Nová značka sa volá TRESemmé a nie je to žiadna novinka. Určite ju poznajú tie z Vás, ktoré sledujú na youtube make-up gurus. Značka pochádza zo Spojených štátov amerických a je tam veľmi obľúbená najmä kvôli tomu, že razí politiku nízkych pre každého dovoliteľných cien. Inak to nie je ani u nás, šampóny o veľkosti 500ml vychádzajú na cenu okolo piatich eúr, čo je uznajte naozaj výborné. Túto značku som zatiaľ našla len v Tescu ale dá sa kúpiť aj na internete, za ceny relatívne podobné tým v Tescu. Vlasová kozmetika TRESemmé ponúka obrovský sortiment výrobkov – šampóny, kondicionéry, ochranné spreje na vlasy, masky, gély, vosky takmer všetko. Vlastne ma skôr nenapadá čo neponúka. Úprimné sa Vám priznám, ja som sa na kúpu odhodlávala pomerne dlho, ale nie preto, že by som sa bála toho, aká to bude kvalita, skôr som si nevedela vybrať čo si ako prvé kúpiť. Od môjho prvého nákupu a vyskúšania sa k týmto výrobkom vraciam pravidelne a preto ma napadlo napísať o nich recenziu, aby ste vôbec vedeli, že sa niečo takéto dá na slovenskom trhu zohnať.
Moje obľúbené tri výrobky, ktoré naozaj stoja za skúsenie sú:
1, TRESemmé naturals silicon free conditioner
2, TRESemmé color revitaliser color protecting shampoo
3, TRESemmé smooth memory frizz control spray




Kondicionér má opäť veľkosť 500 ml a veľmi príjemnú konzistenciu. Nie je ani príliš hustá, že by ste ju mali problém vo vlasoch rozotrieť ale ani riedka, že by bol ako voda. Vonia krásne ovocne, ale nie príliš silne, tak akurát. Po nanesení na vlasy vytvorí akoby ochrannú masku, ktorú hneď po nanesení pocítite. Ja osobne počkám pol minúty a potom ho zmyjem. Vlasy sa krásne rozčesávajú, sú na dotyk krásne hebké.





Šampon je o trochu riedkejší ako kondicionér, a vonia silnejšie. Vôňa je opäť kvetinkovo cukríková a je naozaj veľmi veľmi príjemná. Ja osobne som si kúpila šampón na farbené vlasy o ochranu farby a to ako úžasne pôsobí je priam na neuverenie. Vlasy som si nafarbila niekedy v januári, tento šampón používam pravidelne asi od februára a keby ste videli tú úžasnú farbu! Som naozaj neskutočne spokojná. 



A posledným výrobkom je ochranný sprej, ktorý zabezpečuje to, že vlasy sú chránené pred fúkaním a nebudú také akoby po výbuchu, budú krásne uhladené a každý vlas bude na svojom mieste. Sprej opäť krásne vonia, a vôňa Vám vydrží aj po vyfúkaní vlasov asi tak do večera. Sprej má veľmi dobrý rozprašovač jedným strieknutím zachytíte naozaj veľký objem vlasov. Aj vďaka tomu sa míňa veľmi pomaly čo je super. Vlasy sú po vyfúkaní krásne lesklé a naozaj, každý vlas je tam kde má byť. Ešte aj môj vlasový vír prestal byť problémom.

Ja som s touto značkou absolútne nadšená. Za ceny, ktoré ponúka je to naozaj skvelá kúpa. A čo Vy? Poznáte ju? Skúšali ste ju? 



11 komentárov:

  1. Tak o téhle značce se dozvídám poprvé : ) Musím se kouknout jestli je k dostání i v ČR : ) Hledám ten správný šampon pro barvené vlasy, ale pořád ten svůj nemůžu najít. Tenhle vypadá zajímavě : ) No a ten sprej - ''každý vlas bude na svém místě'' - přesně to potřebuju : D vždycky mi po fénování pár vlasů na hlavě trčí všemi směry : D takže já děkuji za tip : )

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nepoznam :/ ale som rada, ze som uz spoznala, ten kondicioner sa mi paci, asi sa po nom obhliadnem :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. no mne sa dačo marí čo pozerám na youtube, musím zájsť k nám do tesca či to tam nájdem , takže ďakujem za tip :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Neznám :) ale děkuji za "poznání" :) koukni ke mě :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. zajtra idem hladat do tesca :D ja som pouzivala gliss kur, tie su fajn,teraz striedam pantene a cien (z lidla)..bola som fakt prekvapena,osobne tie lidlacke produkty nemam rada ale ten sampon je..skvely! a stoji myslim 1,20 .ked sa použije nejaky dobry kondicioner,tak fakt nevidim rozdiel medzi cien a syossom alebo ostatnymi znackami

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ďakujem za Vaše komentáre a verím, že ak niečo z tejto značky vyskúšate budete spokojné :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Poznám ju z Londýna, kde som ju objavila asi v r. 2007 a používala som ju celkom dlho - teda raz som si kúpila na farbené, potom bez silikónov, na objem... ale po dlhšom čase som mala dojem, že vlasy sú také jemnejšie a v zimnom období mi dosť lietali, takže bola som spokojná, ale predsa mi viac vyhovuje, keď striedam tie výrobky. Akurát vo februári sme sa vrátili na Slovensko a veľmi príjemne ma prekvapilo Tesco, kde som nasla mnohé výrobky, na ktoré som bola zvyknutá v UK :) Takže keď domíňam John Frieda, prejdem opäť na Tresemme!

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Tak to se mate, ze je Tresemme i na Slovensku. Ja jsem si pravidelne nakupovala pri pobytu v USA a nejradsi jsem mela heat protectant spray a obycejny lak na vlasy...kam se na to hrabe LOreal=)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Talka - akurát dnes som si kúpila aj lak, tak dúfam, že bude super:) A Vy v ČR nemáte Tesco? Tam nie je?

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Značka Tresemme je perfektná, mám od nej vyskúšané mnoho produktov, odporúčam Tresemme Heat Defence Smooth Styling Spray. Márne som však hľadala na Slovensku túto značku, takže ma veľmi potešilo, že sa konečne dá kúpiť aj u nás. Hneď som zašla do nášho Tesca, avšak tam o tom nič nevedeli takže sa chcem opýtať konkrétne v ktorom meste si ho kúpila. Ďakujem vopred

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Mne akosi zacali padat vlasy zo samponu.

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne