štvrtok 12. septembra 2013

Čo mi došlo z Rings&Tings

Ako správny milovník bižutérie ani ja som nemohla odmietnuť spoluprácu s Rings&Tings a tak sa môžete dnes pozrieť čo pekného som dostala. Priznám sa, že som mala trochu strach, pretože viem, že veľa blogeriek podostávalo veľa lebkových vecí, ktoré síce sú štýlové a módne ale predsa len nie môj vkus. Tak či onak, brala som to tak, že dôjdu mi tri veci, jedna z nich určite bude pekná a tie, čo sa mi nebudú hodiť potešia vás v nejakej súťaži. 
Inak balíček došiel na zahraničný e-shop veľmi rýchlo, a páčilo sa mi, že veci boli oddelene zabalené a tým pádom sa nezamotali.
 Najviac ma potešil pekný prsteň v tvare mašle, ktorý určite vynosím. Mám rada veľké prstene podľa mňa dodajú outfitu šmrnc. Prsteň je nastavovateľný, čo je super pretože moje prsty nie sú zrovna najchudšie.

Druhou vecou bol jednoduchý biely náramok, ktorý som si pridala k svojim hodinkám a je pekným doplnkom k športovejším outfitom. 
 Treťou vecou je náhrdelník, ktorý som zahliadla vo viacerých obchodoch a dúfam, že sa niekomu z vás páči, pretože ho čoskoro uvidíte v nejakej súťaži.
Veci mi urobili veľkú radosť, ak by sa vám páčili nájdete ich na stránke http://www.ringsandtings.com/ , kde inak mňa osobne celkom zaujal pekný výber topánok. 

A čo Vy? Páčia sa vám aktuálne trendy - fúziky, okuliare, lebky? Či ste skôr taký ,,nudnejší" ako ja a idete s elegantnejšími kúskami?

22 komentárov:

  1. Pěkné! :)

    Zvu Vás na giveaway - http://thecompany-life.blogspot.cz/2013/09/giveaway-colorful-scarf.html

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ahoj, nie som ktovie aký milovník bižu, no v podstate celkovo nerada nosím šperky pretože mi zavadzajú. Ale ten okuliarový náhrdelník sa mi páči je to pekné a vtipné. Ten náhrdelník nerozdávaj ale si ho nechaj, k tomu tričku je perfektný ;o)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vážne nemáš rada bižu ani šperky? Juj to ja som ako straka :)

      Odstrániť
    2. No tak to zas aby sme si rozumeli pravé šperky mám veľmi rada taký diamantový prsteň, alebo briliantové náušnice to by som si veru dala povedať :o))))))))))

      Odstrániť
  3. Fakt ten posledny si nechaj, ten je najlepsi :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nie nie, ak sa ti páči tak sleduj blog aby si sa zapojila do giveaway :))

      Odstrániť
  4. Aj mne sa ako tebe páčia viac elegantnejšie kúsky, preto prsteň vyhráva z týchto troch výrobkov na plnej čiare :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Prsteň je naozaj krásny! :) Ale páčia sa mi aj ostatné kúsky. Osobne mi tieto trendy typu fúzy, okuliare a lebky moc nesedia, teda lebky vôbec nie, čo sa týka fúzov a okuliarov, tak ako kedy. Hentaké okuliare by som si na oči nedala, vôbec sa mi nepáčia a tým, že ich má pomaly každá druhá sa mi to znechutilo ešte viac a vôbec, pripadá mi divné nosiť okuliare bez skiel, prípadne len s nejakým plastom (nosím, alebo skôr mala by som nosiť normálne dioptrické a tým pádom by som si hentaké ani so sklami nekúpila), pri okuliaroch volím tým pádom niečo univerzálne, čo sa hodí ku všetkému :) Na druhej strane, ten náhrdelník sa mi celkom páči a to isté aj s fúzmi. Na náhrdelníku by som to ešte zvládla, ale tiež mi to nie je úplne po chuti. Niežeby som bola nejaká konzervatívna alebo podobne, mám rada takéto výraznejšie doplnky, ktoré oživia, ale konkrétne tieto "trendy" mi nie sú moc po chuti a to, čo sa mi nepáči proste nenosím. Trendy-netrendy :)

    http://eldormovitz.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som tiež moc nepochopila tento trend nosenia okuliarov keď to človek nepotrebuje. Každý kto ich nosiť musí to podľa mňa nechápe, lebo je to niečo otravné a nie niečo čo treba nosiť ako ,,štýl". Prsteň je super z toho sa teším naozaj moc moc, veď aj teraz ho mám na sebe :)

      Odstrániť
  6. Fúziky, okuliare nemusím. Stačia mi moje dioptrické, aj tie nosím len doma. Von len, keď je to nutné. Mašličky by som nejak prežila. A lebky milujem. Lebky, krížiky na všetkom. Teda teraz už tak s mierom, zase na všetkom ich mať nemusím :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. S okuliarmi som na tom rovnako, mám ich do diaľky ale stále sa akosi tvárim, že ich nepotrebujem, len na pozeranie telky a v kine :) No uvidíme, možno nabudúce budú lebky a poteším v nejakej súťaži :)

      Odstrániť
  7. ten prstienok sa mi asi najviac páči, pretože na mašličky som tak trochu " uchyl" :DD

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Mě se nejvíc líbí mašličkový prstýnek, ten je opravdu roztomilý.

    Just be yourself by Petra

    OdpovedaťOdstrániť
  9. ten náhrdelník j super :) ja mám podobný v ružovej

    Pozývam ťa na moju GIVEAWAY - Rexona dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne