streda 7. mája 2014

Oriflame tu extrémnne dlho nebol



Hovorila som Vám, že kedysi strašne dávno som robila Oriflame lady? Pýtate sa prečo? Lebo som nikdy nemala nikoho v okolí, kto by tieto katalógové predaje robil a mne to prišlo super. Najprv som to brala tak, že bude objednávať len sebe a mamine (aj keď to bola čistá blbosť, lebo zase koľko si toho môže človek sám objednávať?) a potom zrazu chcela katalóg jedna spolužiačka, jedna kamoška, maminine kamošky a verte či nie, rozbehol sa mi z toho celkom dobrý business. Pravda je taká, že ma to neskutočne bavilo a keby som žila v inej dobe a na inom mieste vedela by som si predstaviť sa niečím takým živiť. Radiť ženám, čo by sa im hodilo a čo je dobré, proste bolo to super. Každopádne paradoxne sa mi môj ,,obchod" tak rozrástol, že to bolo časovo aj celkovo náročné udržať tak som to nechala tak.  Škoda..od tej doby sa k Oriflame tak často ani nedostanem a preto som sa veľmi potešila, keď mi z http://www.orif24.cz/  napísali, že si môžem niečo vybrať na testovanie.


Zo stránky http://www.orif24.cz/ som si vybrala niečo, čo by mohlo inšpirovať k  nákupu aj Vás. Ide o Swedish Spa sprchovú penu s ochladzovacím efektom.Sprchové peny mám rada, mala som ich doma už zopár a je to vždy veľmi príjemné spestrenie klasického sprchovania. Je to celkom zábavnejšie a pena je neskutočne príjemná na dotyk voči pokožke. Paradoxne sa mi minulý týždeň dostal do rúk aj posledný Oriflame katalóg, kde bola táto pena ešte aj v akcii, takže teraz je ten správny čas pripraviť sa na leto. Pena vonia tak mentolovo a už len tá vôňa navodzuje taký svieži, chladivý pocit. Celkovo mätové výrobky- čaje, balzamy na pery, gély, sprchové gély sa odporúčajú používať v lete na osvieženie a ochladenie organizmu. Príkladom je presne aj táto pena, pokožku krásne umyje ale aj ochladí a osvieži. Nebude Vám zima :) ale budete sa cítiť neskutočne sviežo. Ja od malička leto a veľké horúčavy nezvládam príliš dobre a preto sú pre mňa takéto vychytávky vážne super, navyše mentolové veci nielen osviežia ale aj prebudia.



Aj teraz ma mrzí, že nemám v okolí moc možností na objednávanie takýchto vecí, ale verím tomu, že ak si nájdem novú robotu, niekto taký tam bude :)) ak to láka aj Vás za vyskúšanie nič nedáte a prestať môžete hocikedy, čo Vy viete, možno aj Vy raz budete na nástenke najlepších predajcov :) Ak ste z ČR registrovať sa môžete aj tu : http://www.orif24.cz/oriflame-registrace/ pričom okrem toho, že sa z Vás raz možno stane mega predajca získate na nákup veľkú zľavu.

A čo Vy? Kupujete si niečo z Oriflame? Ako zvládate veľké teplá? Skúšali ste nejakú sprchovú penu?


14 komentárov:

  1. super recenze :) pěna by mě lákala o mnoho víc kdyby nebyla mentolová :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. keď nemáš rada mentol verím, že to bude kameň úrazu :)

      Odstrániť
  2. Oriflame ma podla mna TOP produkty tu zelenu radu s cajovnikom, v puberte mi to neskutocne pomohlo na plet.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Z tej rady som si vždy brávala ten dvojfarebný korektor :) ten olejček/vodičku som vždy chcela ale nikdy som na ňu nenatrafila v akcii tak som ju nikdy nemala :( detská trauma :D

      Odstrániť
  3. já teď hrozně chci tu borůvkovou sadu....vrátili jí do prodeje, ale taky nemám nikoho v okolí =(


    Loveliness By Tess

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To veru poznám :) môžeš pozrieť na tú stránku orif24 možno majú nejaké dobré podmienky a môžeš si objednať aj tam :)

      Odstrániť
  4. :) ja som oriflejmáčka a túto penu používam už dosť dlho :P je super

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Som nevedela, že aj Oriflame má takéto produkty. Ďakujem za tip :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ahoj, ja objednavam Oriflame, tak ak by si mala o nieco nutne zaujem, staci sa ozvat :) Z mojej strany nie je problem :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jeej dobré vedieť :) tak ak budem niekedy niečo potrebovať napíšem na blog a budem rada keď mi dáš vedieť :) moc ďakujem!

      Odstrániť
  7. Skvělá recenze. :) Já mám Oriflame ráda, i když Avon asi víc. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Super, mne už nejaký čas táto pena stojí na poličke, dostala som ju od kamarátky. Zabudla som na ňu, tak ďakujem za pripomenutie :)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne