štvrtok 26. februára 2015

Iba jedno slovo - ALTERNA


Alterna je taká celebrita vo vlasových výrobkoch, ktorú podľa mňa vidíte na veľmi málo blogoch, čo dávam za vinu jej cene a veľmi ale veľmi slabému marketingu. Ja si všímam Alternu najmä na zahraničných stránkach či blogoch, kde sa naopak teší veľkej popularite. Veľmi často ju spomína v médiách Jennifer Aniston, ktorá neraz povedala, že nakoľko si často žehlí vlasy zdravé a lesklé ich má vďaka Alterne - no a uznajte, aby vás potom nelákala!

Alterna má dve rady jedna je Caviar a druhá, z ktorej výrobok mám doma ja je Bamboo. Bambusová rada obsahuje výťažky z bambusu, ktorý je bohatý na rôžne vitamíny a hlavne vlasy vyživuje a hydratuje bez zaťaženia. Výrobky z Bamboo radu poskytujú ochranu pred UV žiarením, tepelným poškodením a chránia farbu vlasov.

Keď som rozmýšľala, ktorý výrobok vyskúšam v podstate nebolo o čom a išla som do J.Anistom výrobku Bamboo Smooth Anti Breakage Spray.  Sprej chráni a posilňuje vlasy pri tepelnom stylingu až do teploty 220 stupňov. Samozrejme, nie je to len ochrana, ktorú vlasom dodáva! Okrem toho:
  • znižuje lámavosť vlasov
  • hydratuje ich
  • uzamyká do vlasov vlahu, čím eliminuje ich lámavosť
  • a čo je na ňom hádam najlepšie je, že vlasy nezlepuje a nemastí
To, že sú vlasy chránené a menej poškodené (či vôbec?) vám sľubuje aj sprej za 4€, ale to, že 99,9% tých sprejov vám vlasy tak dolepí a zmastí, že si ich môžete umývať každý deň je druhá vec.  Aterna vám ich ani nezlepí a ani nezmastí a navyše vám zmenší výčitky pri častom používaní tepla. Ja sprej používam na vlhké vlasy pred ich fúkaním, na suché pred žehlením či kulmovaním (následne pri žehlení a kulmovaní ešte použijem CHI sprej, aby mi účes vydržal fakt dlho).

Sprej nemá v podstate nijakú vôňu, ani farbu, len ho nastriekate a vlasy rozčešete. Rozdiel pocítite hneď - vlasy sú lesklejšie a hebkejšie už keď sú mokré.



Za mňa jednoznačne top ochranný výrobok a som rada, že som konečne objavila kúzlo Alterny. Sprej zoženiete na http://www.nanicvlasy.sk/ za cenu 20 €.

A čo vy? Počuli ste už o Alterne? Máte z nej niečo? Láka vás nejaký drahý výrobok na vlasy?

10 komentárov:

  1. Zrecenzovala si to tak super, že by som si ten produkt hneď kúpila! :) Ale to zloženie ma od kúpy odradilo :/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Preto ich sem dávam aby si tam každý našiel co potrebuje :)

      Odstrániť
  2. Tak o téhle značce slyším skutečně poprvé...Ani nevím, jestli by se dala v Praze někde sehnat. Sprej vypadá dobře, něco takového mi v arzenálu vlasové péče docela chybí. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite áno ale v nejakých mega luxusných salónoch podľa mňa :) alebo skus net tam je všetko :)

      Odstrániť
  3. O tomto produktu čtu poprvé :) Jako Pandu mě především zaujal název bamboo :D zrovna sháním nějaký ten nový ochranný výrobek a tento vypadá víc než dobře. Děkuji za tip :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Pekná článok :-) O tejto počujem po prvý raz .... ale inač pekný blog kuk na môj blog http://teresabeautyblog.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Moc hezky jsi to sepsala ;) Taky mám tu značku ráda, zatím jsem od nich neměla špatnou věc, takže jsem taky velký fanda Alterny.
    Akutálně jsem zařadila znovu do své péče nějaké jejich další výrobky, což jsem psala i v článku na mém kosmetickém blogu.
    Teď jsem dopoužívala nedávno např. jejich třpytivou mlhu z řady Bamboo a to byla dokonalost sama!
    Jelikož jsem dopotřebovala teď ochranu proti teplu od Kérastase, tak jsi mě na Alternu sprej dost nalákala ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Už len keď počujem kombináciu trblietky a výrobok na vlasy srdce mi plesá :)

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne