utorok 30. augusta 2016

Jaaaaaaj som sa sekla


Pamätáte ako som si kúpila pred cca mesiacom cestovný Tangle Teezer? Ak nie, tak každopádne kúpila som si a odvtedy som pochopila lásku k Tangle Teezerom. Žiadna napodobenina sa na nich absolútne nechytá a vám radím len jedno – vyhnite sa všetkým rádoby Tangle Teezerom a kúpte si jeden, originál, ten rozdiel je neskutočný. Najhoršie na tom je, že väčšina napodobením už dnes stojí rovnako, čo je potom naozaj škoda peňazí.


No a aby som sa dostala k téme J Ako som si kúpila ten cestovný neskutočne som si ho obľúbila a došla som na to, že by sa mi takýto pomocník hodil aj na domáce použitie. Počkala som mesiac, nech zase nekupujem každú blbosť a keď som mala malý overený, otestovaný nebolo už proste o čom. Išla som na net a voľba samozrejme padla na ten najružovejší aký tam bol.


Tým, že som mala aj ten malý ružový nedalo mi a zobrala som aj ten veľký (Pink Fizz). Celá nadšená som ho rozbalila ako dorazil a odvtedy ho neviem pustiť z ruky. Vlasy rozčesáva pohodlne, raz dva, nešticuje, neelektrizuje a celkovo je to veľký pomocník, ktorý mi urýchľuje rannú robotu. Páči sa mi, že ho môžem používať aj v sprche, kde si s ním rozčešem masku a nemusím sa báť, že sa kefe niečo stane.



A teraz, že prečo tá nadpisová dráma! Viete prečo? Lebo som chcela Elite verziu! Úplne mi to vypadlo a uvedomila som si to, až keď mi bola podhodená ako výrobok, ktorý by ma mohol zaujímať. Akože v podstate sa nič nedeje, ale poznáte to, keď si niečo plánujete kúpiť a potom na to zabudnete? Najhoršie je, že mať doma 3x Tangle Teezer by už bolo fakt prehnané, tak ak sa jednému raz niečo stane potom hádam nezabudnem a kúpim tú pôvodnú Elite verziu J Alebo mi napíšte, že nevadí, aj tak by som nespoznala rozdiel, to by potešilo :)


A čo vy? Videli ste niekedy naživo Elite a klasickú? Je v tom veľký rozdiel? Aj vy ste na niečo takto v poslednej dobe zabudli? 

7 komentárov:

  1. Tangle Teezer je skvelý nedám naň dopustiť. Vyskúšala som veľa hrebeňov a pod ale žiaden na moje husté vlasy nebol dosť dobrý. Zároveň ta chcem pozvať na moju giveaway :)
    http://mojperfektnysvet.blogspot.sk/2016/08/project-life-is-change-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Doma mám Tangle Teezer a aj zlatý Detangler (ktorý som samozrejme kúpila kvôli krajšiemu dizajnu) a musím povedať, že Detangler mi sadol viac. Asi preto, že má rúčku a dá sa lepšie uchopiť do ruky než Tangle Teezer.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ružový je veľmi pekný, ja si ho už musím zaobstarať. :)

    www.rebelliouslily.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Milujem túto kefu, tiež ju mám a neviem si predstaviť, že by som mala používať takú tú obyčajnú kefu. :)

    http://my-wonderful-world-of-crazily-books.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Moc ti děkuji za komentář u mě na blogu, jsi moc hodná:)! Zrovna od tebe je to pocta:P!
    Jinak já mám doma Tangle už asi 3 roky a mamka taky. Já mám fialový s třpytkama a máma tenhle, co máš asi ty, ale myslím, že na krabičce je Elite. No každopadně je to super hřeben. Už se mi trochu rozevírá ta škvíra, ale to nevadí, cena odpovídá kvalitě a teď jsou levnější než byly, takže super. Četla jsem tvůj článek už dříve a potom zrovna byla v drogerce a tam značka Ebelin prodává skoro stejnej hřeben a stál 250. Takže koupit originál je lepší:D!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Jsem kadeřnice a sedl jak mne tak klientům více Detangler, je o polovinu levnější a navíc se lépe drží. :)
    Zvu tě na giveaway.

    Letní giveaway | Lifestyle and beauty

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne