piatok 14. októbra 2016

Ako sa vyhnúť panda očiam? Max Factor Waterfproof eyeliner!


Tento týždeň som si viackrát spievala celoslovensky známu pesničku Prší, prší :) Aj napriek môjmu neprestávajúcemu nadšeniu z jesene ma dážď niekedy challenguje, pretože z duše neznášam situáciu - ak si ráno nakulmujem vlasy a kým dôjdem do roboty vlny sú nenávratne preč. Lebo verím, že ,,tú chvíľku" predsa vydržia, alebo že veď zachvíľu dážď ustane..No ako si udržať vlny v daždi vám nepoviem, ale ako si uchovať peknú linku vám mile rada poradím. Pretože tú som poslednú dobu testovala. A aj v daždi :)


Ten pocit, keď nájdem nejakú farbu, ktorú doma nemám je naozaj radostný! Pred pár mesiacmi som takto našla krásnu linku v odtieni Metallic Turquoise od Max Factor. Na prvé kuknutie by podľa mňa s 90% ľuďmi táto linka absolútne nič neurobila a vtedy si poviem, že ešte že existujú blogerský exoti :), ktorí objavujú fajnové veci po ktorých veľa ľudí nesiahne. Predsa len klasika je podľa mňa čierna, šedá, ešte možno hnedá a keď už chcete experimentovať s farbičkami asi nekupujete Max Factor. A vidíte - chyba! Takú dobrú vec majú :) Každopádne na http://www.parfemy-elnino.sk/ stála asi nejaké 3-4 € a to je cena pri ktorej ju aj vyskúšate.


Linka ma prekvapila pomerne neohybným hrotom, na ktorý som už celkom nebola zvyknutá. Všetky tekuté linky, ktoré mám doma majú hroty mäkšie a ohybné a tento je síce hubičkový, ale tvrdý. Mierny diskomfort mi linka vynahradila krásnou farbou, rýchlym schnutím a skvelou výdržou.

Linku som naniesla a lusknutím prsta bola naozaj suchá a ja som mohla pokračovať v iných činnostiach. Normálne rozmýšľam nad tým, že rýchlosť schnutia je pre mňa asi dôležitejšia ako výdrž (nie žeby ste si tu museli vyberať) pretože radšej linku nanesiem 2x za deň ako ráno keď sa ponáhľam strácať minúty čakaním na zaschnutie linky. 


Prosím pekne toto je linka v jednej vrstve. Krásna intenzívna farba, kľudne sa hodiaca na každý deň. SPOKOJNÁ SOM :)


Ako som už spomínala linka vydržala aj tie nešťastné dažde a ak by bola z tejto vodeodolnej série aj v čiernej prikúpila by som. Aj napriek tomu, že je vodeodolná odlíčite ju veľmi rýchlo a jednoducho s hocičím. 
O a toto som chcela! Ako som teraz docvičila tak len tak sedím a prokrastinujem a na spomínanej stránke el-nino sú teraz výpredaje a sú tam fakt fajnové veci :) Guerlain tiene do 10€, Dior rozjasňovače okolo 20€, Rimmel púder cez euro no choďte a mrknite sa:) ale aj s peňaženkou, koniec koncov kedy keď nie teraz po výplate :)

A čo vy? Prší u vás? Sklamala vás v daždi nejaká kozmetika? Aká? Dávate si na seba nejaké špeciálne výrobky keď viete, že zmoknete? Ktoré? 

9 komentárov:

  1. Linka vyzerá strašne dobre, taká silná pigmentácia. Ja momentálne používam len ceruzku ale tá sa zvykne otlačiť už po niekoľkých hodinách tak uvažujem, že sa vrátim ku klasickej linke.

    http://myparisianheart.com/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. určite existujú aj dobré ceruzko linky, ale na tekuté podľa mňa nemajú :) a táto je naozaj super!

      Odstrániť
  2. HA!...uz si objavila...tesim, ze tesis...pre mna naj linky na trhu :D. J.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Má opravdu krásnou pigmentaci. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ta bude určitě moc dobrá:)
    u nás pršelo v týdnu také, ale jen pondělí a úterý, byla jsem nemocná, tak jsem makup neřešila, ale když prší dávám si bázy pod oční stíny a dlouhotrvající rtěnky, aspoň se mi to nesmyje.

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne