utorok 11. októbra 2016

Spojenie Avonu a Kenza - Avon Life



Minulý týždeň som mala možnosť zúčastniť sa premiéry nového parfému, ktorý vznikol vďaka netradičnému spojeniu Kenza Takadu a značky Avon. Avon predstavil dve krásne vône - Avon Life pre ňu a pre neho. Celé podujatie bolo neskutočne krásne zorganizované a podľa mňa si prišlo na svoje veľmi veľa ľudí. Launch vône sa odohrával v krásnom Sasazu, kde nás večerom sprevádzal Bruno Ciberej a príjemným prekvapením bol mini koncert Márie Čírovej. Tá je podľa mňa v skutočnosti ešte krajšia ako na fotkách, a klobúk dole, že takto vyzerá mamina (tuším) dvoch detí. 




Ako nadšený foodie musím povedať, že krásna vôňa nebola to jediné, čo sa mi na celej akcii páčilo :) Avon sa postaral o fenomenálne občerstvenie a ak ste z BA tak vám poradím len jedno - vyskúšať Sasazu :) No uznajte samé, že to vyzerá mňamózne!






 A poďme teraz na samotný parfém mojimi očami :)




Dámska vôňa je krásna kvetinová vôňa, ktorá je mixom fialky, kosatca a lekna. Môže to byť zapríčinené tým, že viem, že sa na príprave podielal Kenzo ale mne vôňa veľmi pripomína mix Kenzo Flower a Avon Femme. Obe sú to krásne vône a myslím si, že keby sa spojili tak vznikne presne Avon Life. V Avone urobili dobre, že dali launch na jeseň, pretože Life je výrazná vôňa, ktorá sa počas dňa mení, ale budete ju cítiť zaručene aj večer. Je to podľa mňa najvýraznejší Avon parfém a od toho sa podľa mňa odvíja aj vyššia cena 50ml stojí 42€. Určite si vypýtajte vzorku u vašej Avon Lady, nikdy neviete z ktorého parfému sa stane ten ,,váš" parfém.

Ako som spomínala tak Avon vydal aj verziu pre pánov For Him, ale nikde som ju na evente nevidela. Na stoloch boli tieto dámske, ale pánska bola niekde v úzadí. Pri odchode sme dostali ako darček dámsku vôňu a pánsky sprej z ktorého usudzujem, že aj pánska verzia bude veľmi výrazná akurát viac drevitá ako ovocná. Páni sa majú, pretože ich parfém má o 25ml viac a stojí rovnako :)

Ak máte radi Kenza tak parfém učite ovoňajte, podľa mňa budete milo prekvapené a možno aj očarené. Ja som si našla môj parfém tejto jesene tak ak budete cítiť tento závan, možno to budem ja :)

A čo vy? Počuli ste o spojení Avon a Kenzo? Čo na to hovoríte? Páči sa vám flakón? 






8 komentárov:

  1. Super fotky :)
    Zvu tě na svou giveaway :) http://nicoleshyblog.blogspot.cz/2016/10/nile-beads-give-away.html?m=1

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Aké pekné flakony majú tie parfemy. :-D Inak riadne ti to tam sekne, vyzeráš ako nejaká modelka z telky. :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Oooooooooooo no dakujem 🌸🌸🌸 s súhlas flakón je krásny ;)

      Odstrániť
  3. Vyzerá, že to bola super akcia a gratulujem, že si bola medzi pozvanými ;)
    Vyzeráš super ale ako top si viem predstaviť, keby si mala ten svoj drdol ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. čo tam po Čírovej, ty tam vyzeráš ako pekne elegantne :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne