piatok 29. septembra 2017

Čo posledné týždne dali alebo aj nedali :)


Minulý týždeň ma po dlhej dobe tak skolila choroba, že som skončila týždeň na PN. Priznám sa, že keď som išla k lekárke myslela som si, že mi dá nejaký sirup, lepšie kvapky do nosa a odišla som s troma diagnózami a zistením, že hneď ako sa vyzdraviem sa mám vrátiť, aby som si dala dokopy veci, ktoré roky ignorujem. Poznáte to? Že človek ide k lekárovi zdravý (relatívne) a odchádza chorý. Tak sa teda teším na behanie po lekároch, ktoré ma čaká (jeeej...) Každopádne, toto nebolo mienené ako plačúce intro, skôr ako konštatovanie, že som si paradoxne na PN-ke vcelku utriedila veľa vecí :) naplánovala príspevky, rozvrhla videá a načerpala veľa horúčkovej inšpirácie. Normálne som si do postele zobrala môj plánovací zošit a písala.. Všetko čo chcem, či už na blogu, v robote, doma, v živote. Ono to tak niekedy dobre padne nachvíľu spomaliť a nemôcť robiť nič iné ako nechať plynúť myšlienky. Škoda len, že na to človek musí byť doma prikovaný k postely s troma ATB..Bolo by lepšie nájsť si na to čas počas roka niekde v prírode bez záťaže organizmu. A dala som si konečne vyvolať fotky z leta! Vyvolávanie fotiek je jedna z mojich super obľúbených činností, pretože nič nie je také cenné ako spomienky. A ako som si triedila fotky na vyvolanie potriedila som si zopár letných aj na blog aby som mohla urobiť tento príspevok :) O tom, aké boli moje posledné týždne a moje najväčšie letné highlighty :)


V septembri som sa cítila ako ozajstná blogerka :) Skoro každý týždeň som mala možnosť navštíviť nejakú tlačovku a dozvedieť sa o nových značkách, alebo trendoch, ktoré prichádzajú na Slovensko. Tešiť sa môžete na kvalitné parfémy a kozmetiku Eisenberg, kórejskú cenovo dostupnú a kvalitnú kozmetiku Cremorlab a fakt krásne jesenné novinky od Gosh. 
Tlačovky sú inak neskutočne fascinujúce miesto, pretože sa tam stretávajú novinári a blogeri a mám pocit, že je úplne vidieť ako sa tieto dva svety vôbec neprelínajú medzi sebou. A je to škoda podľa mňa, pretože každá strana sa snaží robiť to čo vie najlepšie ako to vie s cieľom priniesť svojim čitateľom tipy na dobré veci, ktoré by ich mohli zaujímať. Viete čo by bolo cool? Taký novinársko/blogerský teambuilding :) Teraz mi asi teplota útočí na hlavu, nechajte tak :)

Každopádne na každej tlačovke sme dostali aj nejaké výrobky a keď ich všetky otestujem môžete sa tešiť na články :)







Jeseň prišla do môjho šatníka! Normálne sa teším z tmavých farieb :) stále platí, že bordová je moja najobľúbenejšia a neviem sa jej nabažíť. Inak keby ste chceli vedieť, prečo vznikajú fotky na parkovisku :) tú bodkovanú sukňu mám doma viac ako dva roky, ale absolútne som netušila, čo si k nej obliecť. Po dvoch rokoch som bola, ale že extreemne kreatívna :) a dala som si k nej basic tričko z HM a poslala som mamine svoj triumf! Že sukňa konečne uzrela svetlo sveta!



Pamätáte si, ako som mala pred časom v každom líčiacom videu Vipera púder? Absolútne skvostný sypký púder, ktorý je však bohužiaľ celkom problém zohnať. A raz som sa skrývala pred dažďom v Tesco na Kamennom námestí a našla som tam celý stojan! Aj s tými skvelými púdrami, aj s ich super rúžami! Tak ak máte radi sypké púdre je tam :) Stojí 10 € a fakt stojí za to :)


Čo ma baví okrem Vipery sú aj plátienkové masky. Lebo som lenivá a masky sú jednoduché a pohodlné. Plánujem robiť aj veľké porovnanie plátienkových masiek, ktoré sú na trhu tak sa máte na čo tešiť :)


A nakoniec ešte pár pekných miest, ktoré som v poslednej dobe navštívila :) Koncom augusta sme boli v skvostnej Vile Tugendhat o ktorej plánujem samostatný príspevok. Pretože je tak úžasná, že by ste ju určite nemali vynechať :) Takže teraz len malá ochutnávka a môžete sa tešiť na poriadny článok plný krásnych fotiek :)




Pred dvoma týždňami som si okrem čerstvého vzduchu, roztrhaných nohavíc z Tatier doniesla aj túto moju chorobu, ale aj tak to bol podľa mňa super zážitok. Strašne som chcela mať takú tú skáčucu fotku spod tatranských vŕškov, tak som si našla kameň a manžel fotil. Lenže ako som skákala podvrtol sa mi členok, rupli mi rifle a namiesto peknej fotky som po zvyšok dňa krývala. Nevadí, spomienka vo forme nevydarenej fotky ostala :) Ľúto mi je akurát tých Topshop riflí, také boli pekné :) 


A boli hody! A ja hodovy vymietač som bola len na jedných :( Najbližšia podobná udalosť budú Vianočné trhy takže mi neostáva nič iné ako odpočítavať dni, kým ich konečne otvoria :) Ale o vianociach inokedy, máme predsa ešte chvíľu času :)

A čo vy? Aký bol váš mesiac? Čo vás potešilo a čo nahnevalo?

2 komentáre:

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne