streda 27. septembra 2017

Drogériové terno s názvom Maybelline Matt



Asi ste si už všimli, že matné rúže a lesky absolútne zbožňujem. Keby mi nebolo ľúto ostatných výrobkov, ktoré mám doma nosím len a len matné produkty na pery. Neviem prečo, ale sú podľa mňa omnoho šmrncovnejšie a oveľa dlhšie vydržia na perách. A navyše - matné výrobky nemusia byť vôbec drahé a je veľká šanca, že budú fakt super. Zo skúseností vám môžem bez obáv odporučiť Loreal Lip Paint. Avon matné rúže, NYX Lingerie a teraz najnovšie aj Maybelline. Tí to podľa mňa trhli na celej čiare, pretože sú najlacnejší, majú absolútne úžasné odtiene, ktoré teraz na jeseň musíte jednoducho mať. Dnes vám ukážem moju jesennú svätú trojicu a verím, že nebudem jediná, kto z nich bude nadšený.




Čo sa týka samotných rúžov sú z edície Maybelline Color Sensational Matte. Majú vcelku pekné, elegantné balenie - matný šedo priesvitný obal so strieborným spodkom. Na drogériový výrobok podľa mňa naozaj veľmi pekné a ničím nerušivé. 

A poďme na samotnú trojicu :)

Prvé dva, ktoré vám predstavím sú Peach Buff (hore) a Beige Babe (dole). V zásade sú veľmi podobné a ich odlišnosť vidíte hlavne na fotkách na ruke. Oba odtiene sú elegantné matné nude s tým rozdielom, že Peach Buff je do ružova a Beige Babe je do béžova. Oba sú super na každodenné líčenie a ak k tomu pridáte aj výraznejšie oči máte o pekný jesenný look postarané.

Aj napriek tomu, že sú rúže matné pery nevysušujú, nedrolia sa a ani nerobia takú tú nepeknú suchú linku. 


Ak si však trúfnete aj na výraznejšie farby potom je absolútny MUST HAVE a môj obľúbenec odtieň Brown Sugar. Je to krásna tmavá hnedá farba, ktorá je pre mňa úplným synonymom jesene. Je to mix hnedej/bordovej/vínovej - proste tých najkrajších tmavých farieb.


A dajme si ešte raz rekapituláciu pokope nech si viete dobre vybrať :)
Beige Babe
Brown Sugar
Peach Buff




Rúže zoženiete v každej drogérke za cenu okolo 5€. Juuuuj ako sa teším, že je jeseň a konečne môžem nosiť tmavé farby, svetre a kotníčky :)

A čo vy? Z čoho sa najviac tešíte na jeseň? Matné alebo lesklé rúže? Čo je váš obľúbený výrobok od Maybelline?


2 komentáre:

  1. mas pravdu vsetky tri su vazne krasne! Tebe sa najviac hodi ten tmavy, ja by som naopak brala svetly :) K.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dakujem :) nech si vyberies ktorykolvek nebude to krok vedla :)

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne