utorok 24. októbra 2017

Fantastická štvorka na mojej poličke


Ako ste mohli vidieť v mojich posledných spotrebovaných výrobkoch (klik:tu), naposledy som minula veeeeeeeeeeeeľmi veľa sprchových gélov, čo znamená, že sa mi urobil pekný priestor na poličke. Konečne som mohla vyloviť zo svojich zásob a naplniť kúpeľňovú poličku super jesennými novinkami. Inak nepamätám si, či to bolo počas toho ako som mala PN-ku a pieklo mi na hlavu, ale ako môžete vidieť očividne som v ten deň mala celkom slabosť na zelenú farbu. Aj napriek tomu, že majú všetky zelenú farbu môžem vám garantovať, že každý z týchto sprcháčov je úplne iný. No a o tom to dnes bude :) Jednak tento článok môžete vnímať ako momentálny prierez mojou kúpeľňovou poličkou a jednak 4 mini recenzie :)

Inak sprcháče nie sú zoradené podľa nejakého špecifického poradia. Rovno vám poviem, že všetky sú fakt super a odporúčam vám každý jeden :)


Keď vám napíšem, že Ziaja Oliva ma momentálna ,,baví" najviac z celej Ziaje je to asi znak toho, že stárnem. Príjemná, jemná čistá vôňa, ktorá vás nad ránom neprebudí, ale podčiarkne tú sviežosť, ktorú potrebujete, keď ponocujete. Toto obrovitánske pol litrové balenie stojí na ich stránke (http://www.fortis-slovakia.com/)okolo 3€, takže ak chcete veľa hudby za málo peňazí nie je nad čím dumať. Aj by som vám k tej vôni rada napísala viac, ale reálne je to jemná svieža vôňa :) A bodka!


Na polovicu máme s manželom Manufaktura Okurka - on tento sprcháč totiž používa ako šampón (je to aj šampón) a ja ako osviežujúci sprchový gél. Aj keď som slovo osviežujúci použila aj na Olivový sprchový gél, oba sú úplne odlišné. Tento vonia ako príjemná uhorková limonáda a úplne pripomína leto. Aj si niekedy hovorím, že škoda, že som ho nepoužívala v lete, ale čo už, človek čas nevráti, takto sa môžem aspoň mysľou presunúť zopár krát do týždňa do sparných letných večerov (nie, že by mi chýbali). Sprcháč stojí okolo 5€ a osobne si nemyslím, že má tú hodnotu, ale! nakoľko sa pomaly ale iste blížia Vianoce môže poslúžiť ako pekný darček - pretože vyzerá naozaj pekne a vážne super vonia :)


Čo hodnotu má (do dvoch eúr) je Avon Senses Oriental Zen sprchový gél. Je to môj po-jogový sprcháč a vždy keď si ho dávam je to pre mňa pomyselná čerešnička za celým relaxačným večerom. Naozaj extrémne príjemná vôňa citrusová vôňa, ktorá vás reálne zrelaxuje a uvoľní. Jedna z najlepších limitiek akú Avon v poslednej dobe mal a ja si ju naozaj užívam. Ak som vás trochu zaujala radím osloviť vašu Avon lady a opýtať sa jej, aby ste ho stihli. 


A tri relatívne svieže osviežujúce sprchový gély vystriedalo moje malé sladké potešenie od Dermacolu. Neviem, či ste voňali edíciu Hruška Williams, ale ak nie mali by ste! Sprchový gél vonia ako sladký hruškový kompót alebo limonáda. Naozaj krásna sladká vôňa - ktorú podľa mňa nikde inde v drogérii nenájdete. A to najlepšie? Sprcháč stojí len 2€! Ak potrebujem trochu radosti po mizernom dni v robote toto je tá odmena, ktorá ma fakt poteší. 

Tak dúfam, že som vám priviala trochu inšpirácie a budem radi ak sa vy podelíte so mnou :) 

Čo vás nabudí po zlom dni v robote alebo v škole? Aký sprcháč je váš najobľúbenejší?



8 komentárov:

  1. Jako jediný produkt z tohoto článku znám pouze ten od Dermacolu, ale zkoušela jsem i nějaké produkty značky Ziaja a byly celkem fajn :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ziaja ma naozaj vynikajúce výrobky za bezkonkurenčne ceny takze odporúčam vyskúšať a teraz si ma inšpirovala k videu inak :)

      Odstrániť
  2. Poznám ten od Avonu, mňa moceoslovil:) ale čo ma zaujalo, je ten od Ziaja ❤ xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovedaťOdstrániť
  3. To je super že konečne vidím výrobok pre ženy ktorý je určený na vlasy a tak isto aj na telo od manufaktúry mam zatial iba krém na ruky a balzam na pery ale zatial ma nesklamala:) prírodné šampóny vyhľadávam lebo iné mi nerobia dobre z pokožkou hlavy

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jj aj podla mna neskutočne sikovna vec ci uz na doma alebo na cesty :)

      Odstrániť
  4. Ziaja oliva je super krém. Jinak mě láká ten hruškový sprcháč od Dermacolu.

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne