streda 4. apríla 2018

Najlacnejší strieborný šampón EVER


Aj napriek tomu, že odhliadnuc od tohto víkendu momentálne nepoužívam strieborné šampóny povedala som si, že si trochu zaspomínania nezaškodí a dnes si povieme o jednom vlasovom experimente :) V zásade totiž platí, že ak máte chemicky zosvetľované vlasy potrebujete strieborný šampón. Alebo máte čarovné vlasy a nepotrebujete (v tom prípade si dajte ultimátne high-five) :) No a rovnako platí, že týchto strieborných zázrakov (alebo aj nestrieborných pre blond vlasy) je na trhu koooooopec a drvivá väčšina takmer nič nerobí. Doteraz je nad moje ľudské chápanie, ako niekomu môže vyhovovať Swiss OPar, ale rovnako nechápem, ako sa realitný magnát mohol stať prezidentom, takže zhrniem to tak, že mi nie je súdené poznať odpovede na všetky svetové otázky :) Tak či onak, myslím si, že existujú dva kvalitné strieborné šampóny, ale som otvorená hľadaniu nových. A keď som na https://www.parfemy-elnino.sk/ videla strieborné šampóny a kondicionéry, ktoré mali 500ml a stáli kus 1,3 € chápete, že som to musela otestovať :)


Značka, ktorá ponúka desivo lacné vlasové výrobky sa volá Xpel a mňa zaujala séria Xpel Shimmer of silver. Celkom pekné balenia, brutálne dobré ceny a zaujímavé popisky. No neobjednajte to :)
No a poďme rovno na to :) Pochopiteľne, že začnem šampónom, ktorý má stredne strieborno/modrú farbu (tie dve topky sú brutááááálne tmavo modré, skoro ako atrament) ale za to krásne vonia. Mne vôňa pripomína trochu zelené jabĺčko, alebo niečo sladké ovocné. Šampón fajn pení a dobre sa nanáša. 



Po ňom by mal nasledovať kondicionér, ktorý rovnako krásne vonia, má jemnulinko modrú farbu a klasickú kondicionérovskú konzistenciu. Čo treba povedať, že pri týchto strieborných výrobkoch je dobré, dať si trochu načas a nechať ich vždy pôsobiť. Ja som šampón nechala pôsobiť cca 5 minút a kondicionér ďalších 5 minút. 


A výsledok? Ak čakáte, že som objavila top tretí strieborný šampón, sklamem vás. Na Matrix ani Fanolu absolútne nesiahajú, ale na druhú stranu úplne sa vyrovnajú Balei, Schaume a 100%  predčia ten zatracovaný Swiss OPar. Na bežné udržiavanie svetlej farby sú ok, ale žlté odtiene vám určite preč nedajú. Takže ak chcete 3x lacnejší drogériový strieborný šampón, toto je vaše riešenie. Ak chcete vymazať tú žltú tak potrebujete investovať 5x viac :) 

A čo vy? Používate strieborné šampóny? Láka vás blond? 

0 komentárov:

Zverejnenie komentára

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne