utorok 4. septembra 2018

Poriadny detox po lete


Neviem ako vy, ale ja vnímam september ako taký nový začiatok. Určite to mám ešte zo školských čias, kedy sa začínala škola a tá prinášala niečo nové a to bolo také to vzrúšo - táto veta znie ako keby ju napísala Hermiona Granger :) ale tak chápte bifľošku :) Toto septembrové ,,vzrúšo" vo mne ostalo a tobôž teraz sa ešte znásobilo, keď je september mesiac mojej najväčšej životnej zmeny :) Každopádne, nejdem sa tu rozplývať nad mojím pôrodom :) ale idem sa vrátiť k pôvodnej téme a to je, že vždy keď sa začína niečo nové, treba sa na to pripraviť. Taký nejaký konco-letný detox, kedy sa zbavíte starej pokožky, ostriháte vlasy oschnuté od slnka a mora a do šatníka prinesiete závan jesene. S tými druhými dvomi vám moc neporadím :) ale určite vám veľmi rada poradím ako pleť pripraviť na trochu vetra, dažďa a celkovo jesenného skrášlenia :)

Určite ste si všimli, že po veľmi úspešnom zavedení Loreal masiek na trh po nejakom období prišli aj peelingy. Jedným slovom by som na nich mohla povedať, že sú rovnako super ako tie masky. To vlastne nebolo jedno slovo :) ale hneď na začiatku chápete asi akým smerom sa bude uberať tento článok. Ak ste pri nich niekedy stáli a netušili po ktorej siahnuť, tak verím, že dnešný článok pomôže :) Lebo ako si lepšie urobiť jesennú očistu ako super peelingom!


Myslím si, že každá čokoholička možno prvoplánovo siahne po verzii, ktorá zjemňuje a obsahuje kakaové maslo a rôzne cukry. Dôležité je, že siahnuť by po tejto verzii mal každý, kto má jemnú a citlivú pleť, pretože tento peeling je extrémne šetrný a jemný. Dôkazom toho je, že je určený nielen na tvár ale aj na pery. Má vážne jemnulinkú konzistenciu s ktorou si pokožku pekne premasírujete a odstránite z nej prebytočný maz a šupinky. Ale urobíte to veľmi veľmi veľmi jemne. Peeling inak vážne vonia po čokoláde (čo je najsam) takže potom pozor - nejesť :)




Keby som si mala vybrať, ktorý peeling je môj najobľúbenejší bez zaváhania by to bol Clear Scrub - zelený peeling. A stavím sa, že určite nebudem jediná :) peeling jednak vonia ako sladučká kiwi limonáda (ak ste moji vekový rovesníci alebo odo mňa starší určite si budete pamätať také tie kiwi limonády v skle, ktoré kedysi bývali - no a toto je presne ono :) 

Inak viem, že sa to nemá :) ale peeling som aj ,,omylom" ochutnala a pravda je taká, že chutí celkom sladko :) Čo je na ňom super okrem vône sú jeho peelingovacie schopnosti. Peeling je stredne hrubozrnný - čo znamená, že bude vyhovovať podľa mňa 90% z vás a po cca minútke peelingovania sa zjemní a pre vás je to znak, že ste vybavené. Tou zvláštnou konzistenciou teda poskytuje akýsi časovač o tom, kedy peelingovanie môžete ukončiť a môžete si opláchnuť tvár. Netradičné a v skutku zaujímavé :) Peeling obsahuje semiačka z kiwi, ktoré vyhladzujú pokožku, olej z mäty a zelenej trávy - ktoré prečisťujú a vyhladzujú pokožku.





Tretí peeling je rozjasňujúci a to mi na prvú znelo ako niečo, čo človek chce mať doma, keď sa druhý deň deje niečo dôležité :) alebo, keď potrebuje trochu starostlivosti navyše. Obsahuje tri hlavné zložky (olej z hroznových semiačok, acai púder a monoi olej) ktoré spolu robia to rozjasňujúce čaro :) a keby len rozjasňujúce čaro! 

Peeling vonia brutálne dobre (povedzme si pravdu, všetky voňajú super) a ja sa neviem rozhodnúť, či mi pripomína čokoládu s hrozienkami, alebo hrozienka v čokoláde. Vlastne to je jedno - v zásade sú obe tá istá vec. Peeling je jemne hrubozrnný a po minútke masírovania v pokožke sa z neho tiež stane vyživujúci a hydratujúci olej. Takže aj tu máte ,,časovač" na to, koľko sa máte peelingovať a 100% neskončíte s podráždenou ani vysušenou pokožkou. 


Každý peeling má svoje čaro a ani s jedným absolútne nešliapnete vedľa. Tak ako sa vydarili pred rokom masky, tak sa vydarili aj peelingy a ja som zvedavá, čo príde ďalšie. Po týchto skúsenostiach to bude bez pochyby nejaká pecka!

A čo vy? Skúšali ste ich? Alebo ich slávne Loreal masky?

5 komentárov:

  1. Tyhle peelingy jsou úžasné. Mám doma ten s kiwi zrníčky a jsem velmi spokojená. Opravdu se peelingy povedly. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mala som vzorku peelingu a bol skvelý :) Ostávam však verná prírodnejšiemu a pre mňa účinnejšiemu Bione :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tyhle produkty mě hodně zaujaly a delší dobu přemýšlím zda si nějaký koupit, no navnadila si mě ještě víc :)
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Zelený mám nachystaný už na testovanie :)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne