utorok 5. februára 2019

Nočná pleťová maska

Natura Siberica Maska

Tik tak tik tak. Pomaly ale iste sa blížia časy, kedy môj rodičovský príspevok nahradí materská. Alebo opačne, neviem vyberte si. A ono sa nedá mať všetko. Aj cestovať, aj jesť dobré jedlo, aj si urobiť niečím radosť a aj napríklad chodiť každý mesiac na kozmetiku. Povedala som si, že ak mám z niečoho upustiť určite to nebude cestovanie (prvé dve dovolenky už naplánované, woup woup) a najmenej utrpím ak limitujem kozmetické posedenia. Tým nehovorím, že odkedy začnem mať materskú (alebo to druhé) už nikdy nepôjdem na kozmetiku. Skôr hovorím, že zlepším moju domácu starostlivosť a na kozmetiku pôjdem možno raz za tri mesiace. A keďže tak ako tiká tá materská tiká aj moja 30 povedala som si, že je načase vyskúšať nejaké super hydratačné bomby. Ako napríklad Natura Siberica spevňujúca maska na noc. Alebo aj séra, ktoré sa tešia na testovanie, či lepší očný krém. Nebojte všetko bude :) ale začneme tou maskou.

Natura Siberica Maska z notino.sk

Nočná maska podľa mňa znie ako ultimátna pleťová bomba. Je to výživné, je to hydratačné a namiesto 20 minút to pôsobí celú noc. Otázka je, čo by sa stalo, keby som si bežnú hydratačnú masku dala na celú noc? Ak niekto viete dajte vedieť, budem múdrejšia. 

K Nature Siberice neprechovávam žiadne pocity -mala som od nich viacero výrobkov, ktoré boli ok a úprimne neviem, či stáli za tie peniaze. Táto maska však stála na Notino okolo 6 €, má 75ml takže ju môžem používať nejaký ten piatok. Má pekné bielo- fialové balenie a veľm príjemnú jemnú, akoby kvetinovú vôňu.

Nocna Natura Siberica Maska z Notino.sk

Konzistencia masky je ako klasická hustnejšia hydratačná maska. Masku nanesiete na očistenú pleť a môžete ísť späť. A teraz dve možnosti. Ja mám teraz fakt, že veľmi suchú pleť takže maska sa mi vsiakne do päť minút a pleť ma začne reálne pnúť. Masku si preto buď nanášam dvakrát alebo v jednej brutálne hrubej vrstve. Čiže tie dve možnosti sú - ak si ju dáte o 9 (ako ja) a pôjdete spať o polnoci (ako ja) je možné, že budete potrebovať buď jednu brutálne hrubú alebo dve vrstvy. Alebo si ju dajte tesne pred spaním a stačí vám jedna normálna vrstva.

A ráno tá pleť! Wow! Jemná, hebká, nafufňaná, vláčna! Mohla by som sa porovnávať s mojou päť mesačnou Améliou :) Nemohla :) jej pleť je úplne dokonalá! Ňuňu!

Takže ak vám tiahne na 30 alebo ste už po nej, možno sa popozerajte po nejakých fajnšmekrovinách. Po zime to pleť bude potrebovať a je na vás či to budú séra, masky, kozmetika. Len jej niečo doprajte :) 

A čo vy a nočné masky? Mali ste už? 

0 komentárov:

Zverejnenie komentára

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne