piatok 25. októbra 2019

Poznáte Lumene?


Ja som bola roky v tom, že poznám. Dokonca by som sa bola pohádala, že moja mamina mala kedysi doma kozmetiku Lumene, ale pravda je taká, že som asi mimo. Keď som ukázala mamine (ktorá má fakt brutálnu pamäť) že mamiiii pozri, čo mám Lumene! tak na mňa pozrela, že a? A ja že, nemala si ty kedysi doma Lumene? A ona, že nie :D tak ja už neviem. Každopádne :) poviem vám tajko. Výnimočne som sa dala ale že extrééééémne, ale extrééééémne ovplyvniť britskými youtuberkami a chcela som Lumene strašne vyskúšať. Začalo to Victoriou z Frontrow a jej PR výletom s Lumene do Laponska a potom sa Lumene nejak rozmohlo aj medzi ostatné dievčatá, ktoré sledujem, takže už nebolo cesty späť. Ale bolo :D lebo som si pozrela Lumene stránku, zistila, že tie veci fakt nie sú lacné a povedala si - keď minieš všetko, čo máš doma môžeš si kúpiť!


Ale! Vesmír ma doviedol na správnu cestu :D a keď som minule prokrastinovala na elnino, skoro som odpadla. Lumene výrobky tam stoja trikrát menej ako na oficiálnej Lumene stránke. Takže - jednak prvá dobrá správa - elnino má Lumene, čo je brutal a ja im tlieskam a potom druhá správa, že ho má za nenormálne ceny.
Ja som vám to normálne aj odfotila lebo úprimne sama tomu doteraz neverím.







Takže po prvotnom štipnutí, že wow, teraz už nie je dôvod na nevyskúšanie som objednávala. Čo som chcela vyskúšať najviac bola verzia Lumene SISU - ktorej cieľom je hlboká regenerácia pokožky, rozjasnenie a hydratácia. V tomto rade sa odporúča kombinovať spolu dva výrobky - pleťový olej Lumene Sisu a hydratačný krém. Keďže som sa v úvode celkom rozpísala, dnes si dáme recenziu oleja a onedlho sa môžete tešiť aj na recenziu krému.


Olej má veľmi pekné balenie - pomerne byteľné sklo a pekným rosegold aplikátorom. Odporúča sa používať ráno aj večer a pre dosiahnutie čo najlepších výsledkov je dobré kombinovať ho s krémom Moisture Remedy.
Priznám sa, že oleje používam ráno veľmi zriedka. Nemám na to čas (čakať, kým zaschnú) a ani chuť. Ráno sa rada cítim svieža a nie mastná. S týmto olejom to však nie je žiadny problém. Jedna pumpička vám dá akurátne množstvo oleja na celú tvár ale s tým, že nebudete vôbec mastné. Olej sa vstrebe raz dva a nechá vašu pokožku krásne jemnú a hebkú. Má prekrásnu bylinkovú vôňu, ktorá presne spĺňa tie moje ranné podmienky - pokožku (a aj mňa) krásne prebudí a pripraví ju na dlhý deň :)



Obsahuje antioxidanty a lesné brusnice (a mnoho iných zázračných fínskych bobuliek), ktoré pokožku vyživujú, dodávajú jej vitamín E a chránia ju pred vonkajšími vplyvmi. Okrem toho jej dodávajú krásne jas a hebkosť. Ten jas vám viem reálne potvrdiť a dokonca si to všimol aj môj manžel, ktorý mi opakovane večer aj ráno, keď som bola nenalíčená povedal, akú mám krásnu pokožku. A to je fakt kompliment :) keď si niekto po dlhom dni v práci a potom ešte druhej šichte doma všimne, že máte peknú pleť :)

Aj keď nás ešte len recenzia krému čaká, rovno vám poviem, že OMG. Kupujte, kým stojí 13€, lebo tak nejak sa bojím, že to nebude trvať večne. Ja odporúčam rovno s Moisture Remedy - výnimočne používam niečo v sérii a som viac ako nadšená. Určite idem nabudúce skúšať ďalšie výrobky.

A čo vy? Je tu niekto, kto pozná Lumene? Nalákala som vás? :)



0 komentárov:

Zverejnenie komentára

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne