streda 20. júla 2022

Hallelujah!

 Nivea Magic Bar



Teraz naozaj veľmi veľmi veľmi veľmi dúfam, že je tu niekto, kto sleduje môj blog od začiatku a potvrdí moje slová, že neexistuje väčší fanúšik tuhých mydiel na tvár ako som ja. Odkedy som sa liečila v nemocnici na akné, tuhé mydlá sú moja každodenná spoločnosť, ktorú používam každý každučký deň. Je to pre mňa forma dočistenia pleti, taká tá finálna bodka za celým odličovaco- čistiacim procesom. Ak ich náhodou používate tiež viete, že na trhu ich je bohužiaľ žalostne málo. Keď som pred pár mesiacmi videla v drogérii že Nivea prišla s MagicBAR mydlami, reálne som vykríkla. Ja som sa tak strašne potešila, že si ani neviete predstaviť. Konečne sa nejaká veľká firma zamyslela a urobila niečo, čo je šikovné, praktické, pohodlné a pleti prospešné. Ak ste z mydlových teamov ako ja, tak určite čítajte ďalej a ak máte mydlové predsudky rovno ich hoďte do koša a nasadnite na vlak čistej a rozjasnenej pokožky. 



V ponuke sú na výber 4 druhy a tým pádom som si celkom istá, že si vyberie naozaj každý. Buď to môžete brať tak, že si vyberie každý, alebo to môžete brať tak, že Nivea má v ponuke mydlo na každú situáciu, či ročné obdobie. Ja som napríklad pred letom používala zelené - ktoré čistí pleť a v lete používam fialové - pre citlivú pokožku. 

Ale poďme na tie všetky druhy postupne :)


Mydlo, na ktoré som sa úplne najviac tešila bolo čierne tzv. hĺbkovo čistiace peelingové mydlo s aktívnym uhlím. Ako človek, ktorý stále z času na čas zápasí s nejakými nedokonalosťami - ma veľmi potešilo mydlo, ktoré je záplatou na všetky moje problémy. Viem, že na moju pleť uhlie vždy pôsobilo super a v spojitosti s mikro peelingovými čiastočkami mi to prišlo ako výborná kombinácia. Mydlo má veľmi príjemnú čistú vôňu a čiastočky pleť pekne dočistia ale nijako nedráždia. 

Ja osobne ho mám na poličke ale nepoužívam ho každý deň. Používam ho po posilke, alebo keď niekde dlho cestujem, či mám pocit, že mojej pleti dalo dačo zabrať. Vtedy to beriem ako finálne a precízne dočistenie. Ak by som však mala neustály problém s pleťou - bolo by toto presne to mydlo, po ktorom by som siahla ako prvom. 


Ako som už spomenula v úvode, moje aktuálne najobľúbenejšie mydlo je Sensitiv. V lete moja pokožka citlivá a častý chlór z kúpalísk ju robí obzvlášť vysušenú a slnko podráženú. Preto mi prišlo Sensitiv mydlo ako ten správny krok. Mydlo pleť krásne dočistí ale nijako ju nepodráždi a pokožka po použití nijako nepne ani sa necíti nepríjemne. Mydlo nemá žiadnu parfumáciu a obsahuje olej z hroznových jadierok, ktorý pleť prečistí a zároveň zvláčni. 

Vrelo odporúčam či už na veľké leto, alebo veľkú zimu, alebo pre každého, kto má jednoducho citlivú pleť.




Hneď po čiernom som bola najviac zvedavá na zelené mydlo. Zelené je čistiace peelingové mydlo s kaolínovou hlinou a extraktom zo zeleného čaju. To sú presne tie mydlá, ktoré mi chýbali na trhu už pred 17 rokmi, kedy som začala bojovať s pokožkou ale nič také na trhu nebolo. Zložky v mydle zjemňujú pleť a vďaka nim je nielen prečistená ale aj hebká. Mydlo má prekrásnu vôňu - takú tú wellnes/spa vôňu a jeho používane je vyslovene relaxujúce a neskutočne príjemne. Toto mydlo bude po lete moje go-to mydlo :) pretože krásne odmastní, prečistí a pripraví pokožku či už ráno na krém a make-up alebo večer do postele. 


A posledné mydlo je ružové a je to mydlo pre žiarivú pleť. Toto mydlo je podľa mňa ideálne mydlo, pre každého, kto má krásnu pokožku a nepotrebuje riešiť žiadne nedokonalosti. Pre mňa je to mydlo, ktoré budem striedať so Sensitiv verziou a postupne zistím, ktoré mi viac vyhovuje. Mydlo ma ružové extrakty a vitamín E a jeho úlohou je prečistiť a rozjasniť pleť. Mydlo je super aj na ráno aj na večer a poviem vám, že jeho krásna ružová vôňa vás krásne ukľudní a naladí do pohody. 

Nedá sa povedať, ktoré mydlo je najlepšie, pretože každé mydlo má svoje výhody. Ak bojujete s nedokonalosťami určite by som išla do zeleného alebo čierneho. Ak máte citlivú pleť jednoznačne Sensitiv verzia a ak máte peknú pleť alebo staršiu pleť a  len si chcete dopriať trochu hýčkania navyše a hlavne precízne dočistenie určite odporúčam ružové. Neviem ako vy, ale ja sa neskutočne teším, že Nivea s niečím takýmto prišla a konečne je kvalitná starostlivosť na dosah v každej drogérii.

A čo vy? Fanúšikovia tuhých mydiel?


0 komentárov:

Zverejnenie komentára

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne