piatok 2. mája 2014

Bianca (nie)je Hot Mama




Veľakrát som písala na blogu, že keby som mala do niečoho kozmetického (najmä čo sa dekoratívky týka) investovať peniaze boli by to líčka. Nič proti drogériám, ale tie drogériové líčka sa proste ani trochu nechytajú na tie krásne drahé líčka od veľkých značiek. Drogériové líčka sú skoro všetky akoby matné bez pridaného rozjasňovača a zvyknú bývať veľmi hrubo namleté. Okrem toho mne jedno balenie vydrží pri dennom používaní cca pol roka, čo mi zas nepríde ani tak veľa. Zatiaľ som mala doma jedny drahé líčka Estee Lauder a tie mi vydržali neskutočne dlho a dodali pleti veľmi pekný prirodzený nádych rumenca. Priznám sa, že pri týchto líčkach som si nezvolila úplne najlepšiu farbu (tak to máte keď si necháte poradiť od ,,preškolených“ predavačiek) ale okrem toho boli fakt super.  Odvtedy som mala doma skôr tie drogériové až do minulého týždňa. To sa mi na poličke objavila jedna drahocennosť po ktorej som veľmi dlho snila- The Balm Hot Mama!


Od The Balm by som vyskúšala najradšej úplne všetko, všetky líčka, rozjasňovače, rúže..všetko! Neskutočne sa mi páči ich filozofia, že krásna do piatich minút J Čo niekedy proste potrebuje každá žena. Výrobky The Balm sú multifunkčné, môžete ich používať ako tiene, rozjasňovače či líčka záleží na Vás čo sa Vám hodí. Už dlho som pokukovala po ich líčkach ale problém bol v tom, že som si vôbec nevedela vybrať, ktoré. Môj prvý výber bol FratBoy, potom zase DownBoy a potom som to nechala tak, že neviem. Po mesiaci som sa na http://www.thebalm.cz/ stránku vrátila a vybrala som si z úplne iného súdka nakoniec Hot Mama. Prišla mi to ideálna farba na leto taká koralovo broskyňová s tým najkrajším shimmerom.
Tiene sú balené v škatuľke, ktorá ukrýva magneticko-papierový obal so samotnými líčkami. Balenie prekvapivo ukrýva aj zrkadielko, čo je vždy plus. Balenie má 7,08g a pôsobí celkom dosť veľko. Líčka nemajú nijako vôňu ale zato majú dokonalú pigmentáciu. Ako som písala vyššie je to prekrásna broskyňovo koralová farba, ktorá sa podľa mňa hodí každej farby pleti. Páči sa mi už teraz na jar, ale viem si ju predstaviť aj v lete aj na jeseň. No posúďte sami, urobila som Vám swatche na ruke a odfotila líčka na líčkach :))





No potvrdilo sa presne to, čo som čakala. Kvalitné líčka proste stoja za tie peniaze, s pleťou urobia úplné zázraky. Sú krásne, pokožku rozžiaria a dodajú jej šmrnc. Ale pozor na to, raz vyskúšate drahšie a už budete nad tými drogériovými len šomrať. 

A čo Vy? Aké líčka používate? Priplatíte si? Lákajú Vás nejaké?

26 komentárov:

  1. já mám nejdražší tvářenku od MAC a je fajn, ale není to moje favoritka. The balm znám z Anglie a mají opravdu krásné obaly a ta tvoje tvářenka vypadá krásně.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak to jsem neměla vidět, stále jsem si říkala, že ji Hot mama nepotřebuji.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. To poznám :) to som si hovorila roky:)))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Drogérkové tvářenky taky nemusím :). Jinak určitě zkuz Too Faced Sweethearts, je to geniání tvářenka!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Krásná je, sluší ti moc ten odstín. Vypadá fakt krásně.. Já nevím, mě vadí ty obaly, jakože se mi nelíbí víš, mám ráda pevnější spíše.. Ale jinak ta kosmetika vypadá fajn, kvalitně..

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tie obaly sú také dvojsečné, na jednu stranu sú krásne štýlové a na druhú stranu sú papierové..Ale je to fakt kvalitne zapracované, neobávam sa, že by sa rozpadli alebo niečo obdobné :)

      Odstrániť
  6. To je nádherný odstín! :-) Značka The Balm mě začíná zajímat víc a víc! :)

    Jane´s colours

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Licka su krasne :) tiez pouzivam len tie drogerkove no v poslednej dobe mi nedaju spavat licka od Clinique ta nova kvetinova kolekcia ale tento mesiac sa chystam urobit objednavku zo Sleek tak skusim aj ich licenky ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ani mne nedajú tie kvetinové spávať už riadne dlho :) ale ,,našťastie" som ich videla na nete len v rôznych kolážach, nikde nie v ,,akcii" takže v skutočnosti ani neviem ako vyzerajú.A Sleek má prekrásne lícenky! Ja som si strašne chcela nejakú kúpiť v UK ale nikde som ich nenašla :/

      Odstrániť
  8. na ich stránku chodím každý druhý deň, pretože si chcem spraviť radosť niečím kvalitným, ale stále mením názory:D ale po tomto článku už zrejme viem do čoho investujem :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja som tam veru dlho chodila takže presne viem o čom píšeš :) treba sa odhodlať a potom sa môžeš každý deň tešiť z nejakého super kúsku :)

      Odstrániť
  9. zbožňujem lícenky, ale tiež som len pri tých drogériových - raz som si objednala lícenku od mac a netrafila som vôbec odtieň, odvtedy sa bojím do toho investovať :/ ale tebe táto sedí naozaj krásne a suhlasím že broskyňová sa hodí skoro každej farbe pleti :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som si inak strašne dlho googlila odtiene, aby sa nestalo, že mi dôjde domov blbosť :( to by som bola strašne smutná. Ale vďaka internetu sa dá našťastie nájsť kopec swatchov takže domov mi došla prekrásna lícenka :)

      Odstrániť
  10. zatiaľ žiadne haha ale myslím si že je lepšie priplatiť si :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Ja používam farbu na líčka od Avonu (a mám aj staršie od Mis Sporty), mám ich už asi milión rokov. Ale pravdu povediac tá výdrž je o ničom, po dvoch hodinách je zo mňa zase bledula (o tých Miss Sporty ani nevravím!!). Možno by som mohla aj ja zainvestovať. Veľmi ma lákajú lícenky od Narsu, ale tie už sú fakt prehnane drahé. No nikdy nehovor nikdy :) Tieto od The Balm sú krásne žiarivé a majú naozaj univerzálnu farbu, ja ale preferujem zase tie matné. No na ich stránkach by som si vedela vybrať. Vďaka za tip, myslím že vďaka tebe sa konečne dokopem kúpiť niečo kvalitnejšie a hlavne nové!! :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne takto ,,mizli" líčka z Oriflamu. Ráno som si ich dala a doobeda boli zrazu preč..alebo ešte horšie keď sa o mňa snúbenec náhodou otrie a z jednej strany mi líčka zmaže a z druhej nie..tieto sú odolnejšie aj voči oteru (našťastie).Nars sú podľa mňa snom skoro každej baby, to je hádam najvyššia méta :)

      Odstrániť
  12. Tuto znacku uz registrujem nejaky ten cas, najviac mi padol do oka ich bronzer Bahama Mama a tiez aj paletka na oci Nude Tude palette, no po tvojom prispevku sa mi moj wishlist rozsiril aj o tuto farbu na licka, naozaj krasna farba!
    http://petra-justbeauty.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tá paletka je tiež mojím snov! Ale aj Bahama Mama je prekrásny! No proste všetko je tam pekné :)) je to návyková firma :)

      Odstrániť
  13. Tvářenka vypadá skvěle! Nevím, co je lepší. Jestli balení, nebo pigmentace! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Já mám od TheBalm Mary Lou-manizer... a je to naprosto geniální rozjasňovač, zbožňuju ho používat jako stíny :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ten je krásny! Aj na ten som samozrejme pozerala! Možno niekedy príde rad aj na ten :)

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne