utorok 30. júla 2019

Ideálny na leto


Je logické, že slnko dá pokožke v lete zabrať. Hlavne ak ste vonku viac ako pri nasadaní do auta cestou do práce a nasadaní do auta cestou z práce :) Ja teraz vonku trávim asi najviac času odkedy ma rodičia dali do škôlky a objavujem výhody ako aj nevýhody tohto malebného obdobia. 

Medzi nevýhody patrí, že pokožka veru niekedy večer pne. Je proste oslnkovaná, zosušená a treba jej trochu pomôcť. Preto používam veľa hydratačných masiek (ako ste mohli vidieť aj včera) a preto som zmenila odličovacie výrobky a vymenila agresívne za menej agresívne. Ako napríklad táto Ziaja - veľmi lacná a veľmi dobrá. 


Kozie mlieko je určite dlhé roky moja najobľúbenejšia línia. Ak ste zamrzli v čase ako ja a nevšimli ste si ešte, že sa ich pleťovka trochu rozkozila :) je na čase to trochu zmeniť. Pribudol napríklad aj tento parádny čistiaci gél, ktorý je úplne stvorený pre pokožku, ktorá potrebuje niečo jemné, ale zároveň kvalitné a efektívne. 
Ja používam čistiace gély hlavne ráno a večer, keď mám pocit, že som si nie úplne najlepšie odlíčila pokožku. Stačí jedna malá pumpička tohto voňavého zázraku a pokožka je krásne jemná, čistá a hladká. 

Čistiaci gél vonia jemne, čisto (ak poznáte výrobky kozie mlieko, tak presne tak ako krémiky). Ideálna vôňa na leto, keď oceníte čistotu a sviežosť. Gél nepení, ale pokožku prečistí úplne dokonalo. 

Ak teda hľadáte niečo, čo nie je agresívne ale pokožku pekne hydratuje toto je určite ono. A navyše to aj poteší vašu peňaženku :)

A čo vy a čistiace gély? Aký teraz používate? Koľko času trávite denne vonku?

2 komentáre:

  1. Ja pouzivam Dulcia mydlove orechy a je vynikajuci :) Kedze makeup nepouzivam, maximalne korektor alebo licka, tak mne staci len tento gel aj rano aj vecer a mam plet uplne cistu :) Miska

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to je podľa mňa ten najjemnejší aký existuje :) ja si ho vždy brávam k moru, kedy je moja pokožka ako sušienka :)

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne