pondelok 28. júna 2021

V lete bezpečne a hydratovane

 Bioderma letný pomocníci

Pred pár týždňami som vám písala príspevok o tom, že Amélii každý rok kupujem lekárenský opaľovací krém pre deti. Teda, aby som bola presná, kupujem ho nielen Amélii ale aj sebe aj manželovi akurát každému nejaký iný. Amélii kupujem detský, ten ste videli, manželovi kupujem minerálny, pretože atopici potrebujú špeciálnu starostlivosť, keďže slnko a chlad sú ich nepriatelia a sebe kupujem také, ktoré mi pomáhajú s mojou alergiou na slnko. To sme ale slnečná rodina :D každý nejaký problém. Ak ste inak náhodou ako ja a tiež vás trápi alergia, tak len dobrý tip - kožná lekárka mi pred rokmi povedala, že vždy mám brať betakarotén. Neviem, ako to súvisí s alergiou na slnko, ale naozaj roky rokúce fungujem štýlom - betarotén, kvalitný opalovák a poopalovák a alergia je našťastie utlmená. 


Bioderma opaľovací krém pre deti

Inak keďže pôjdeme toto leto možno k moru tak som sa ešte dozásobila detským opaľovákom a viete čo som si všimla? Že táto detská Bioderma má na sebe, že je coral safe, čo je fakt pekné. Toto ma vždy fascinuje a nie v dobrom pri mori, že keď sa do mora vždy namočí tona ľudí a každý totálne ponatieraný chemickým opaľovákom, pre prírodu v mori to fakt nie je bohviečo. Ale tento má očividne bezpečnejšie zloženie, čo je vždy super ako pre detičky tak pre more či oceány.

Inak nejdem sa tu nejako dlhočízne rozpisovať na tému Bioderma opaľovákov, len spomeniem ešte raz, že mi ho používame od roka a podľa mňa je fakt super. Améliu krásne ochráni, nefarbí oblečenie a je šetrný voči jej atopickej pokožke. 

Bioderma detail opaľovacieho krému pre deti

Čo je však u nás veľká novinka je Bioderma ABC derm cold cream sprchový gél. Amélia od pol roka používala Weledu, ale v posledných mesiacoch ju začala vysušovať. Neviem, či Weleda zmenila zloženie alebo čo sa stalo, ale pokaždé bola Amélia po sprche total, ale total suchá. Fakt som nevedela, ktorým smerom sa vydať, ale Bioderma je podľa mňa stávka na istotu a tak som na Notino objednala tento sprcháč, ktorý tam bol navyše ešte aj v akcii.

Bioderma ABC Derm sprchový krém

Sprcháč používame cca tri týždne a zatiaľ fakt super. Améliina pokožka nie je vysušená, nie je nijak citlivá a obal mal úspech, takže sa podľa mňa teší do sprchy ešte viacej. 

A aby som nezabudla jednu vec :) viete ako vám vždy hovorím, že na Notino je sekcia akcie a darčeky? A stále vám hovorím, že pozerajte si ju, keď niečo objednávate? Ja som tam pri nákupe videla, že nad určitú hodnotu je ako darček veľké balenie Atoderm telového krému - takže nebolo o čom. Opaľovák by som inak kupovala o mesiac, ale takto som ho kúpila rovno so sprcháčom a dostala som ako darček veľké balenie krému, ktorý manžel používa denne. Oplatilo sa :)

set výrobkov Bioderma


A čo vy? Tiež je tu niekto so slnečnou alergiou?

0 komentárov:

Zverejnenie komentára

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne