streda 21. júla 2021

Kde sa to tu vzalo?

 Ziaja talianska figa


Pomerne dlho som nebola na Ziaja eshope a toooľko dobrých vecí tam pribudlo! A ešte aká výhoda, keď som zistila, že polovica vecí, ktorá sa mi páči je dokonca v akcii! Woup woup! Takže mám plnú krabicu parádnych Ziaja (asi aj) noviniek, o ktorých vám budem písať nasledujúce týždne :) poviem vám takto, máte sa načo tešiť :) bude to sladké, voňavé a doslova za pár eúr :)

Prvá novinka, na ktorú som sa vrhla hneď ako mi prišla je sprchový gél talianska figa. Ten je v edícii eco vegan sprchových gélov a poviem vám pravdu, bolo veľmi ale veľmi ťažké vybrať si, ktorý vyskúšam. Ani neviem, prečo som si nakoniec vybrala figu :) asi ma nalákalo to fialové balenie. V tejto edícii je ešte ríbezla, pitahaya (tú mám na wishliste) a mätový čaj. Okrem sprchových gélov sú v edícii ešte aj peny do kúpeľa. 

Ale poďme na taliansku figu. Akoby ste povedali, že vonia? Ja by som povedala, že sladko a sviežo. A výsledok? Vonia naozaj sladučko, ovocne až aj trochu koláčikovo. Ja v sprcháči cítim vanilku a reálne aj figu. Je to prekrásna, ženská, sladká vôňa, ktorá padne dobre najmä po stresujúcom dni. Veru, dobre som si vybrala :)


Veľké 500ml balenie stojí 3,7€ a zaručujem vám, že vám bude robiť radosť celé leto. Alebo aj jeseň či zimu, pretože na túto voňavú pecku nikdy nie je zlý čas :)

A čo vy? Čo dobré ste naposledy objavili v Ziaja?

0 komentárov:

Zverejnenie komentára

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne