piatok 26. novembra 2021

Obdobie bambuckého masla


Keď prichádza zima je to pre mňa znamenie, že je potrebné vytiahnuť z poličky bambucké maslo. To je vlastne taký zázrak na všetko. Pleť, pokožku a dokonca aj vlasy. Jeden téglik, veľa použití. Ja som na toto bambucké maslo robila už niekoľko recenzií, ale popravde som za tie roky neobjavila žiadnu konkurenciu, tak ho tu máme po pár rokoch zase. Lebo aj to je dôležitá informácia - jedna nádobka vám naozaj vydrží neeeskutočne dlho.

 
Čo je hlavný rozdiel medzi týmto maslom z https://www.sheabutter.sk/ a inými masla mi, že je toto maslo je nebielené, bez prímesí, nerafinované, neparfumované a kvalita triedy A. A ono sa to nezdá, ale je to veru rozdiel. Toto maslo je príjemne, jemne našľahané a aj napriek tomu, že keď si ho naberiete je tuhé, po pár sekundách sa začne samo roztápať. Niektoré maslá človek musí mať 5 - 10 minút na radiátore, aby z nich niečo bolo - toto stačí vybrať z tuby, dať do rúk a prirodzená teplota tela ho pekne roztopí.

Ja maslo používam v zime na tvár pred spaním - hlavne, keď sme veľa vonku a pokožka je úplne vyštípaná a potrebuje extrémnu dávku hydratácie. V zime ho používam aj na ruky  a dokonca aj pery a keď je fakt zle tak aj na celé telo. Treba však myslieť na to, že ho treba naozaj máličko - je hutné ale mega mega výživné. 

Bambucké maslo inak používa aj môj manžel - atopik, tiež mu pekne hydratuje presušenú zimnú pokožku a nijak ho nedráždi ani neštípe. 


Maslo má svoju špecifickú vôňu - mne pripomína čokoládu, alebo aj orechy. Ak ste niekedy takýto výrobok mali viete čo myslím :) Keďže maslo poznám, mne sa tá vôňa spája s Vianocami a ktovie, možno sa začne aj vám. 


Na stránke majú na výber malé a veľké balenie a dokonca, čo som si všimla aj verziu pre havinov na ich labky. Odfotila som vám aj pekné balenie ( ktoré je inak ekologické) takže podľa mňa ak do e-shopu napíšete, že si neprosíte faktúru môžete mať rovno aj zabalený darček. 

Ak patríte do skupiny sušienok toto je proste zlatý grál zimy :) podľa popisu je to inak aj na bruško pre tehuľky či dokonca do varenia. Fantázii sa medze proste nekladú. 

A čo vy? Je tu ešte nejaký fanúšik?

0 komentárov:

Zverejnenie komentára

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne