pondelok 13. decembra 2021

Môj vianočný wishlist

 Voňavkový zoznam

Posledné týždne vám tu píšem tipy na vianočné darčeky, ktoré by mohli potešiť vaše maminy, sestry, kamošky a dnes vám ukážem výber, ktorý by veru na Vianoce potešil mňa. Budem sa opakovať ale pre mňa je parfém vždy jeden z najlepších darčekov a dostala som sa do štádia, že ak mi rodina nevie parfém vybrať maximálne ma potešia aj darčekové poukážky a potom si parfém vyberiem ja sama :) Radšej asi takto, ako dostať niečo, čo nemám rada. 

parfém Diptyque Philosykos

Môj top výber na dnešné Vianoce sú teda tieto tri parfémy :) a spolu sa po Vianociach dozvieme, či som poslúchala :) Na prvom mieste je Diptyque Philosykos, čo je jedna prenádherná a mega špeciálna vôňa, na ktorú spomínam už asi pol roka, odkedy som ju cítila na jednej kamoške. Ako to už s Niche parfémami býva, sú to kúsky, ktoré si vás buď mega opantajú a zaľúbite sa do nich, alebo to proste nie je vaša šálka kávy. Ja si pamätám, že pred rokmi som mala možnosť z Notino otestovať tuším 5 Niche parfémov a tie vône mi doteraz ostali v nose. Je to proste niečo iné, luxusné a špeciálne.  Philosykos je taký zvláštny mix figy, cédra a pižma. Krásna letná vôňa, ktorá vám podľa mňa pripomenie letné dovolenky :)

parfém Dolce and Gabbana The One

Druhá a tretia vôňa sú na mojom wishliste už niekoľko rokov a zachvíľu začnem mať pocit, že ich Ježiško nemá rád. Armani Sí Passione alebo aj Passione Intense jemne natískam manželovi už druhý rok a nič. Neviem, či sa tejto vôni treba nejak obzvlášť venovať, ale je to silná a výrazná vôňa ideálna kľudne aj na celý rok (mimo toho, keď Slovensko zachvátia tropické horúčavy). Hlavné zložky sú ruža, jazmín, vanilka a hruška takže je to krásna sladká a hlavne naozaj výrazná vôňa.


Na treťom mieste mám Dolce&Gabbana The One, ale tento parfém je reálne na mojom wishliste už roky rokúce a stále bez úspechu. Za mňa je to jedna z najkrajších a najikonickejších vôní, ktorú však v žiadnom prípade neodporúčam kupovať naslepo, pretože je to vôňa ťažká a fakt výrazná. Kým Armani Si mi príde krásna vôňa ale nemyslím si, že by z nej niekoho bolela hlava, táto vôňa je fakt veľmi výrazná, ideálnejšia skôr na jeseň a zimu a hlava by z nej určite bolieť mohla. V základe je ľalia, konvalinka a jazmín a fakt ich je tam veľmi cítiť. Ja toto trio milujem, takže tento parfém je proste dokonalosť, ale všetky sú to tri výrazné a krásne kvetiny. Parfém má dlhú výdrž a vždy keď som ho skúšala bunda mi voňala týždne a týždne. Tak teda uvidíme, či tento rok :) Ak nie urobím si Ježiška sama zo seba :)

A čo vy? Čo je na vašom wishliste?






0 komentárov:

Zverejnenie komentára

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne