štvrtok 10. marca 2022

Revolution Pigment Boost

 Naj naj najlepší očný krém

Revolution Pigment Boost


Asi som to už niekedy na blogu spomínala a možno nie a je to len moja vnútorná ťažoba :D ale ak si niečo z kozmetiky fakt nerada kupujem, sú to očné krémy. Aj napriek tomu, že mám citlivú pleť fakt sa mi stalo za celý život do 10x, že by mi nejaká kozmetika nesadla a problém je, že z tých 10 bolo osem určite očných krémov. 

obal parfému Jo Malone Peony and Blush Suede


Očné krémy ma zvyknú štípať, páliť, zvyknú mi z nich slziť oči a celkovo spôsobovať diskomfort. Jednu dobu som už bola taká zúfalá, že som si hovorila, nevadí - nebudem proste používať očné krémy a bodka. Ale potom vždy nejaký nájdem, poviem si že dám tomu šancu a buď to vyjde alebo nie.

Zcela úprimne vám poviem, že tohto som sa inak fakt bála :D aj sa mi páčil, aj na mňa fakt nepôsobil dôveryhodne a ja vlastne ani doteraz neviem, čo ma presvedčilo :D ale! Dobre, že som do toho išla, lebo Revolution Skincare Pigment Boost, je jeden z najlepších očných krémov, aký som kedy mala. 

Revolution Skincare očný krém, konzistencia


Kým začnem s recenziou, jedna dôležitá informácia hneď na začiatok a priznám sa, že ja sama som o nej fakt dlho nevedela :D ale je to len denný očný krém. Na webe sa to neuvádza, ale na krabičke je to napísané veľkým. To o to viac vystihuje inak, prečo mi krém tak neskutočne vyhovuje. Má totiž neskutočne fascinujúce zloženie - je hustý - čiže máte pocit neskutočne dobrej hydratácie, úľavy ale zároveň brutálne rýchlo zaschne a vpije sa, takže dobre spolupracuje s make-upom a v ničom vás ráno neobmedzuje ani nezdržiava. 

Čo sa týka účinkov krému - je určený na boj proti kruhom pod očami, opuchom, vráskam, zjednocuje pokožku a rozjasňuje ju. Ja osobne ráno vidím fakt všetko a posledné dni si naozaj užívam to zjednotenie a rozjasnenie. Čo však treba dodať je, že moje kruhy sú v rámci normálu a ak sa večer pred spaním nepredávkujem sójovou omáčkou tak ani tie opuchy nie sú príliš veľké. Povedala by som, že som taká tá bežná nevyspatá žena po 30, ktorá nemôže spávať lebo ju ťaží dnešný svet a dcéra, ktorá má často iné predstavy o noci ako ja :)) Na Notino stojí krémik okolo 13€ a ja som ho za ten čas, čo ho používam odporučila asi trom kamoškám a všetky si ho pochvaľujú rovnako. V pomere cena/výkon/kvalita ma už dlho nič tak neprekvapilo a dokonca - bola som minulý týždeň na kozmetike a ešte aj tá ma potešila, keď mi povedala, ako mám pekne hydratované očné okolie. 

A teraz by ma zaujímalo u vás - máte tiež nejakú kozmetiku, ktorú si kupujete neradi?

0 komentárov:

Zverejnenie komentára

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne