pondelok 29. mája 2023

V skutku parádny očný krém

Nuxe Merveillance Lift


Za posledné roky sa Nuxe stala jedna z mojich najobľúbenejších značiek, čo sa týka pleťovej kozmetiky. Popravde nie som úplne veľký fanúšik ich oleja (čo je vlaková loď v zásade), ale ich pleťovka je teda iný level. Aby ste ma nechápali zle, ten olej je super, o tom potom, len mi pri ňom úplne nesedí pomer cena/výkon. Myslím si, že na trhu je veľmi veľa rovnako dobrých telových olejov, ktoré sa dajú zohnať za nižšiu cenu. Za posledné roky som však vyskúšala ich odličovače, nočné krémy, denné krémy a všetky výrobky boli fakt vynikajúce. Ich nočný krém je podľa mňa dokonca jeden z mojich najobľúbenejších vo všeobecnosti a doma som mala až tri balenia. A to o niečom hovorí :) keďže stále platí, že veľmi rada skúšam nové výrobky. Po skvelých skúsenostiach som si teda povedala, že vyskúšam aj očný krém nakoľko som môj posledný očný krém domíňavala. 



Na Elnino mali na výber viacero a tak som zase mala nad čím rozmýšľať. Po čítaní recenzií som si vybrala Nuxe Merveillance Lift, ktorý mi prišiel ako presne to, čo potrebujem. Je určený na boj proti vráskam, má silné hydratačné účinky, a odstraňuje unavený vzhľad. No uznajte! Čo znie lepšie! 




Čo sa týka samotného krému je balený v peknej krabičke a samotný krém je vo vytláčacej tube. Krém má objem 15ml (ale vyzerá robustne). Má veľmi príjemnú hutnejšiu konzistenciu a príjemnú jemnejšiu čistú vôňu. Za mňa je to ideálny krém na večer a neskutočne príjemne pokožku ukľudní a hydratuje. Ak máte problém so suchou pleťou tak toto sa vám bude naozaj páčiť. Krému stačí extrémne máličko a nanáša sa veľmi ľahko.



Nie je to žiadna veda :) ale zvyšky krému, ktoré mi ostanú si zvyknem rozotrieť do kútikov v okolí úst aby som nepremrhala žiadny krém a zároveň si vyživovala aj toto okolie. Ak ste Nuxe pleťovku ešte neskúšali naozaj vrelo odporúčam, podľa mňa budete nadšené rovnako ako ja!



A ak ste náhodou skúšali budem rada za tipy, čo ďalšie skúsiť :)


0 komentárov:

Zverejnenie komentára

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne