piatok 2. júna 2023

Leto s Biotherm

 Pozor na slniečko

Biotherm opalovaci krem

Neviem, ako to vnímate vy, ale mne príde, že slniečko je tento rok veľmi ostré. Dlho nás nechalo čakať na to, kým prišlo a teraz má odrazu ostré zuby :) Ja som si preto začala nosiť v kabelke opaľovák, aby som vedela podľa potreby natrieť seba aj rodinu. 

konzistencia Biotherm opalovacieho kremu

Prvýkrát tento rok skúšam Biotherm opaľováky a som z nich tak očarená, že som vám to musela napísať a pozisťovať, či ste ich skúšali a tiež vás tak očarili. Ja som roky vo všeobecnosti na morskú dovolenku verná Bioderme a na domáce slnenie Nivea a priznám sa, že iné značky nemám vôbec poskúšané. Od Biotherm som si dávnejšie objednala odličovače a boli výborné a teraz som očarená aj opaľovákmi. Opaľovák má neskutočne dobrú konzistenciu, rýchlo zaschne a čo je hlavné, nenecháva pokožku ani mastnú, ani bielu. Skúšala som ho dokonca aj pod make-up a bola som veľmi veľmi spokojná. 

Výborný je inak aj poopaľovák - okre toho, že pokožku krásne hydratuje ju aj krásne ukľudní a zjemní. Telová verzia sa dá použiť aj na tvár - je naozaj veľmi príjemný.

Aktuálne inak na Notino dokonca prebieha aj akcia, kde pri nákupe Biotherm dostanete aj darčeky a videla som tam cestovné opaľováky, čo sa veľmi hodí do príručnej batožiny do lietadla, kde s veľkými baleniami príliš neobstojíte. 

Keď vás tu ešte mám! Aktuálne hľadám nejaký letný balzam na pery s vysokou ochranou, ale nie Biodermu, pretože tá mi nevyhovuje. Máte nejaký tip?

0 komentárov:

Zverejnenie komentára

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne