utorok 21. novembra 2023

Nivea Expert Lift Cellular


Nivea krémy som už podľa mňa mala všetky, ale čo som nikdy nemala sú Nivea pleťové séra! Ak nerátam tie týždňové kapsule, ktoré sú vynikajúce a kupujem si ich veľmi rada opakovane. 

Pred pár týždňami som začala používať Nivea Expert Lift Cellular sérum a musím povedať, že som absolútne nadšená! A poznáte to, keď niečo stojí za to, môžete čakať, že sa tu nájde recenzia!

Neviem ako vy, ale ja séra vo všeobecnosti zbožňujem! Mám pocit, že je to také hýčkanie a niečo navyše pre pokožku. Nepoužívam ich stále, zvyknem používať jedno, minúť a potom si dávam mesiac, dva pauzu. Nech to pokožka ocení a teší sa, že dostala sérum :)


Toto sérum je určené na tvár, krk a dekolt, takže povedzme si pravdu - väčšina oblastí, na ktoré bežne zabúdame. Aspoň ja :) o oči sa starám úžasne, tvár tiež, ale všetko dole od brady je čistá katastrofa. Ale ako som to tu videla na tej krabičke, normálne som si povedala, že si na to musím dávať väčší pozor a naozaj sa poctivo snažím dávať si sérum každý večer aj na dekolt aj krk. 

Ale poďme pekne od začiatku! Sérum je od Nivea, takže ako vždy prekrásne vonia! Krásna čistá vôňa akoby opantaná ružami, ktorá vám urobí radosť vždy, keď si ju dáte na pokožku. Ja sa každý deň teším na to, ako si večer budem dávať sérum na tú prekrásnu vôňu.


 Sérum má veľmi príjemnú konzistenciu - nie je to voda, je to akoby olejovité sérum, ktoré nesteká z rúk a naozaj veľmi dobre sa nanáša. Sérum je určené pre unavenú pleť, ktorá má vrásky a potrebuje nakopnúť do života a vyhladiť :) Obsahuje zázračný bakuchiol, ktorý sa stal posledné roky celebritou medzi pomocníkmi na unavenú pokožku. 

Sérum zvyšuje produkciu kolagénu, má liftingový efekt a v neposlednom rade vypína pleť a redukuje vrásky. 

Čo vidím po pár týždňoch ja je určite rozjasnenie, zjednotenie a hlavne naozaj veľké nadšenie z vône a neskutočne príjemnej konzistencie. 

A čo vy? Ktoré séra máte na poličke?


1 komentár:

  1. I appreciate the effort you put into creating meaningful and engaging content.

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne