pondelok 30. januára 2012

Giordani Gold líčka





Neviem ako Vy, ale ja spotrebujem kozmetiku neskutočne rýchlo. Je to asi aj tým, že si líčenie dorábam aj niekoľkokrát za deň a tým, že sa maľujem každý deň. Asi to sami poznáte ale či chcete alebo nie ide to do peňazí. A pocit obzvlášť rýchleho míňania mám u špirál, púdrov a líčiek. Kým to ako ušetriť čas a peniaze na míňaní pri púdroch, a špirálach na to som ešte nedošla ale pri líčkach našťastie áno.
Líčka Giordani Gold z Oriflamu kus +- 10 eúr, vydržia večnosť.
Sú to líčka, ktoré sa skladajú z veľkého počtu rôzne sfarbených guličiek, ktoré dajú pleti krásnu prirodzenú farbu. Nanášajú sa klasicky štetcom a držia veľmi dlho a veľmi dobre. Tak isto čas za ktorý ich spotrebujete je naozaj neskutočne dlhý, to Vám až začnú liezť na nervy a budete sa tešiť že si konečne idete kúpiť nové :)

A čo Vy? Poznáte ich? Chceli by ste ich?

11 komentárov:

  1. poznám, akurát som sa nimi domalovala :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. často o jejich koupi přemýšlím...Ale zatím jsem vždycky skončila u klasické tvářenky. Ale pokud opravdu dlouho vydrží, tak si je při nejbližší příležitosti pořídím.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. mne vydržia malé líčka od miss sporty asi dva roky :D neviem čím to je... ale riasenky spotrebovávam fakt rýchlo, pritom kedysi mi vydržali oveľa oveľa dlhšie pri rovnakom používaní. žeby ich naschvál vyrábali zle ? :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Na kuličky koukám už spousty let a vždy skončím u toho, že se nemůžu rozhodnout, který odstín koupit :)))

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Jsem ráda, že píšeš o mé nejoblíbenější značce dekorativky- Giordani Gold. Byla jsem spokojená se vším- minerální pudr( nejlepší, jaký znám), make-up, stíny, řasenka,... Celkově mě docela štve, že spousta kosmetických blogerek ignoruje značky jako oriflame nebo avon, přitom je používá v mém okolí tolik žen a dívek:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Máš pravdu, že tyto kuličky vydrží dlouho a ty bronzující vytvoří hezký bronzový nádech pleti. :)
    Návštěvnice: Nevím, proč o tom ostatní bloggerky nepíší, ale mnoho výrobků od avonu nebo oriflamu jsou kvalitou stejné jako drogérkové výrobky, akorát ty jsou levnější. A myslím, že Catrice neo Essence předčí ve většině dekorativku od avonu nebo oriflamu a jsou cenově přijatelnější. Ale to je jen můj názor. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. ja som s nimi bola vždy spokojná, len mi je teraz ľúto, že v mojom okolí už nik nerobí s Oriflame, no ďakujem za pripomenutie a pokúsim sa ich opäť pozháňať, pretože tie moje vždy veľmi rýchlo spotrebujem :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Mne sa zase líčidla míňajú veľmi pomaly ..a aj ma to štve, pretože si potom nemám dôvod kupovať nič nové :-)
    Tieto guličky som skúšala raz(ružové), ale veľmi ma neoslovili.. zdali sa mi málo pigmentované..neviem..

    cajova.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ja mam doma tie ruzove a su vazne velmi dobre. Pouzivam skoro kazdy den a ani naznak ubytku:) Oplatili sa:)
    http://cookieswardrobe.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Návtevnice - nedá mi ako stebou súhlasiť. Myslím si, že Oriflame a Avon robia veľmi veľa dobrých výrobkov a podľa mňa sú aj veľmi kupované ale naozaj ich recenzie je na blogu vidieť pomerne málo. Ale čím to je to naozaj netuším :) Tak som rada, že si sa aspoň potešila tomuto príspevku :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Já i moje mamka tyhle tvářenky používáme, já mám tu růžovou a pak jsem si ještě koupila z limitky růžové se třpytkama :-) jsou hrozně super, jinou tvářenku nepoužívám tuhle mám už leta

    Na mém blogu právě probíhá giveaway, třeba se budeš chtít zúčastnit http://marketatrpisovska.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne