sobota 14. januára 2012

Vône na január Calvin Klein


Na napísanie tohto článku ma navnadili dve veciJ Jednak som si kúpila minulý týždeň nový parfum – čoskoro ho uvidíte J A jednak sa Vám minule páčil článok o Hugovi Bossovi resp. jeho parfumoch. Dnes som sa rozhodla urobiť podobný príspevok, ale s obmenením témy. Na dnes som si vybrala parfumy Calvin Klein. Keď som si bola v pondelok vyzdvihnúť parfum predo mnou bolo v rade asi 20 ľudí a verte alebo nie, minimálne polovica si odnášala parfum Calvin Klein. Ja sama som mala tri voňavky tejto značky a aj keď momentálne doma žiadnu CK nemám, napadlo ma, že pri ďalšom parfumovom nákupe, si možno opäť nejakú kúpim. CK robí podľa mňa krásne voňavky a oceňujem ich mnohotvárnosť. Kým niektoré ( zväčša tie novšie) sú ľahšie, ovocné, úžasné na leto, niektoré sú krásne, pomerne silné a aj ťažké určené na zimu a možno aj nejaké výraznejšie okolnosti. Dnes som vybrala jednak tie parfumy, ktoré som mala doma a bola som s nimi spokojná J V komentároch sa budem opäť tešiť veľmi na Vaše názory.





1, Jednotka bez váhania medzi parfumami Calvin Klein je Euphoria. Je to už pomerne stará vôňa a aj napriek tomu, že vonia naozaj nádherne nepoznám nikoho okrem mňa kto by ju používal. Je to silná kvetinová vôňa, ktorá je jemne sladká. Nie je to žiadna cukrová vata ( ako napr. Britney) ale je to veľmi príjemná ženská vôňa, podľa mňa hodiaca sa do každého ročného obdobia a počasia. Jej výdrž je úžasne dlhá, naozaj od rána ju budete cítiť ešte aj večer. Ja osobne som ju prvýkrát dostala v darčekovom balení kde bol aj sprchový gél a telové mlieko. Špeciálne by som chcela upozorniť na to telové mlieko, ktoré bolo tak silné, že si v lete stačilo naniesť na pokožku mlieko a nebolo treba ani parfum. Naozaj krásna vôňa.




2, Calvin Klein – Euphoria blossom – túto Euphoriu som dostala omylom. Ja som chcela klasickú ale ocino sa pomýlil, nezbadal rozdiel a objednal túto. Je to opäť samozrejme krásna kvetinová vôňa veľmi podobná klasickej Euphorii. Rozdiel by som ja osobne popísala v tom, že je akoby jemnejšia viac do citrusova a vydrží slabšie. Je ideálna pre niekoho komu vonia Euphoria, ale má pocit, že by ho z nej mohla bolieť hlava. Je totiž naozaj o dosť jemnejšia. 


3, Calvin Klein In2You – tento parfum som najprv kúpila priateľovi jeho pánsku verziu – In2You Him, a tak úžasne mi voňala, že som sa rozhodla kúpiť sebe dámsku verziu. Čo ma prekvapilo, je veľká podobnosť s tou pánskou, je to pomerne podľa mňa ťažká vôňa, má v sebe určite veľa zložiek z tej pánskej. Je to vôňa citrusová, ale je v nej určite cítiť aj hlavnú prísadu asi každej CK voňavky a to orchidea. Ja osobne ju používam na jar, a niekedy v lete. Komu sa veľmi páči tá pánska sa podľa mňa bude páčiť aj táto. Odporúčam však pred objednaním najmä dámskej ovoňať, vôňa môže prekvapiť J

Zase som sa rozpísala, ale tieto vône by bola naozaj škoda nespomenúť, lebo sú veľmi špecifické a krásne. A čo Vy, aký je Váš názor na Calvin Klein parfémy, máte ich radi alebo nie?


10 komentárov:

  1. Moja mamina má Euphoriu a minule som ju u nej voňala, a musím uznať, že aj keď normálne ma parfémy veľmi neberú, tento je naozaj pekný! S inými CK skúsenosti nemám..

    GIVEAWAY whatluciadid.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. v nejakom časopise bola pre zmenu forbidden euphoria a aj keď nemám skúsenosti s inými CK, bola to príjemná, kvetinová, sladká ale nie presladená vôňa.. ani sa nedivím, že moja sestra práve po tej klasickej euphorii túži :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Nedá sa mi nesúhlasiť:) Je to krásna vôňa :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ja mam euphorii blossom, uplne s tebou souhlasím moc dlouho nevyrží:( Ale jinak voní hezky:)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Euphoria mi docela voní, ale čichala jsem i tu novou Forbidden a na zimu je fakt dobrá, silnější kořeněná vůně, jen by mohla být na začátku míň sladší, pak by byla dokonalá :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Klasická Euphoria je skvělá. Smetanovo jahůdková. Taky jsem kdysi používala a možná do ní půjdu zas :).

    http://2-b-beautiful.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jinak od CK mám ještě Secret Obsession, která je pro mě vyloženě zimní, kadidlovo švestková vůně. Je to celkem pecka, ale mě se hrozně líbí, protože je originální. Navíc má luxusní flakonek. Vůně CK jsou celkově fajn :)

      http://2-b-beautiful.blogspot.com/

      Odstrániť
  7. In2you mi voní, ale největší favoritem mezi parfémy je u mě Burberry Body, pak Flower party od Yves Rocher a Super Model od VS. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Euphoriu má moja mamina a In2you zase ja a obe sú podľa mňa neskutočne krásne vône! In2you patrí medzi moje najobľúbenejšie, určite si ju každý aspoň ovoňajte v pafumérii, stojí za to :)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne