nedeľa 26. augusta 2012

In love with...


 Som naozaj peelingový človek, osvedčilo sa mi, že pravidelné používanie peelingu naozaj dopomáha krajšej pokožke a preto si každý týždeň poctivo dávam peeling. Mám ich odskúšaných pomerne veľa(rada vždy skúšam nové), a teší ma, keď vždy natrafím na nejaký nový. Stále mám totiž pocit, že je ich na našom trhu žalostne málo. A teraz k môjmu zlatíčku peelingu od značky Ryor.

Peeling, ktorý mám ja je peeling z radu Intenzívne ošetrenie pleti. Má praktické 50ml balenie, ktoré je v tvare krému, čo je výhodné, lebo keď sa Vám bude míňať, veľmi ľahko z neho vyškrabete všetky zbytky. Má takmer nijakú vôňu, keď tak, len veľmi jemnú čistú. Ideálne je používať ho raz za týždeň. Nanesiete trocha peelingu na končeky prstov a jemne masírujete tvár. Peeling sa Vám akoby vsaje do pleti, čo je vynikajúce pretože, po umytí nemáte pocit suchej podráždenej pokožky, ale skôr krásnej napnutej.
Povedala by som, že vďaka tomu je super aj na citlivú pleť, pretože jeho zrniečka nie sú veľmi drsné, sú naozaj príjemné.
Ja som veľmi spokojná, je to vynikajúci drogérkový peeling, ktorým určite nič nepokazíte.
Ak by ho nemali vo Vašej drogérke, zaručene bude na Ryor internetovej stránke http://www.ryor.cz/sk/uvod/ .

A čo Vy? Máte sním skúsenosti? Používate peeling? Aký?

6 komentárov:

  1. Ja aktualne pouzivam peeling od No.7, ale myslim, ze pri peelingoch je to uplne jedno, suhlasim ale, ze zrniecka by mali byt skor mensie, mne uz par hrubozrnnejsich urobilo pekny destroy na tvari :-). Od Ryoru este nemam nic, ale preco to neskusit...;-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Teraz dúfam, že nebudem ako nejaký úplny blbec, ale čo za značku je No.7? ešte som nepočula o nej..?:)

      Odstrániť
  2. Momentalne použivam Avene Gommage doux, je to taky jemnucky peeling, kupila som si ho este v UK. Mina sa mi pomaly, mam ho od februara, no pouzivam ho skor raz za 2 tyzdne. Tento od Ryoru som neskusala, ale zaujal ma podla Tvojho opisu :)Hlavne to, ze sa nejako vstrebe a nemas potom suchy pocit.
    No.7 je angl. znacka, dostat ju v sieti drogerii Boots. Je to nieco take, ako ked DM-ka ma znacku Balea. Od No.7 som skusala puder Stay Perfect, bol velmi fajn. Len ku koncku uz akoby nefungoval a cca o 2 hodky som sa v T-zone leskla. Osvedcila sa mi aj ich predlzujuca mascara, ktora sa hadam rok nedrobila, proste tu som celu vyuzila. A aplikator som si potom odlozila, precesavam si s nim obocie ;) A super bola ich cistiaca maska na tvar pre mastnu plet, mala som po nej perfektny pocit, nedrazdila, proste super. Jedna z naj, ake som mala. Teraz uz zijem u nas, tak mam take zbytky iba... Ale ked tam pojdem na dofcu, asi si nejake vecicky znova kupim, lebo nedrazdili, dobre boli a za dobre ceny.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďalšia vec od Avene na mojom wishliste:) Ďakujem za tip aj za vysvetlenie tej kozmetiky :) Aspoň viem po čom sa poobzerať ak pôjdem budúci rok do Uk :)
      Inak tento naozaj odporúčam, nezažila som pri veľa peelingoch, že sa vstrebe do pokožky je to super pocit:)

      Odstrániť
  3. Vypadá dobře :) Já mám zatím pořád skoro plnou pixlu peelingu od Sephory, ale až mi dojde, budu možná pokukovat po tomto :)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne