streda 17. júna 2015

Hádam prvýkrát u mňa doma- Loreal tiene


Aj napriek tomu, že Loreal patrí k mojím obľúbeným značkám nikdy som doma nemala ich tiene. Dôvod je celkom jednoduchý -prídu mi pomerne drahé a myslím si, že v dnešnej dobe za tú istú cenu kúpite rovnako dobré (a väčšie) tiene. Je v celku možné, že keby som nedostala tento tieň ako darček od kolegyne prešla by ďalšia dlhá doba bez toho, aby som nejaké ich tiene vyskúšala. Proste podľa mňa platí, že peniaze radšej dám do pleťovej ako dekoratívnej kozmetiky a keď už dekoratívka tak v poradí make-up, líčka, špirála,púder a potom dlho dlho dlho nič a až niekde na konci sú tiene. 


Keď mi kolegyňa dala tieto tiene urobila mi neskutočnú radosť z troch dôvodov : 1, kozmetika u mňa vždy vyvolá reakciu jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej 2, na tieto tiene som čítala a počula LEN A LEN dobré recenzie, takže vedela som, že je to super vec 3, a konečne som mohla na blogu zrecenzovať nejaké Loreal tiene! Proste paráda!
Loreal Color Infaillible sú 24-hodinové očné tiene, ktoré sú konzistenciou kombinácia prášku a krému, s hodvábnou štruktúrou, ktorá sa ľahko nanáša a vydrží neskutočne dlho. Majú naozaj veľký výber odtieňov a je len na vás či preferujete jemné telové tiene alebo výrazné modré, či zelené. Tiene majú tuhú konzistenciu, čiže najlepšie sa nanášajú prstom alebo štetcom na krémové očné tiene. Ak ich nanášate klasickým štetcom podľa mňa sa im uberie z lesku - takže ak nemáte štetec na krémové tiene, radšej použite prst. 


Ja som dostala farbu 004 Forever Pink, čo je krásna akoby Rosegold farba úplne ideálna na leto. Ako vidíte aj na ruke, tiene majú úžasný lesk a krásne vyzerajú na oku. Oko otvoria a dajú mu šmrnc a taký ten ,,letný glow". Som nadmieru prekvapená s výdržou tieňov - vydržali bez problémov letné 35 stupňové teploty a pobyt vonku. Vôbec sa nezgrčli ani nijako nestratili na farbe. Na internete sa píše, že im nevadí ani voda - to neviem, ale ak s tým máte niekto skúsenosti dajte vedieť.


Aj napriek tomu, že si drahé tiene kupujem naozaj výnimočne sú tieto fakt super. Ak by som našla na ulici pohodených 50€ s tým, že ich MUSÍM minúť na kozmetiku, asi by som prihodila ešte nejakú hnedú verziu týchto tieňov - sú totiž fakt super!

A čo vy a očné tiene? Investujete do nich? Máte doma niečo z Lorealu?

18 komentárov:

  1. Taky se těmto stínům zatím vyhýbám; děsí mě totiž pomyšlení, že za cenu jedněch stínů můžu mít celou paletku od Makeup Revolution. Vypadají krásně, ale podle popisu asi radši zůstanu u svého Color tattoo - přijde mi podobné, a to i účinkem :D :)

    Zrzavá katastrofa

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je to možné tie som neskúšala ale tiež ma lákajú :)

      Odstrániť
    2. Konzistence CT a těchto stínů je úplně jiná. Každopádně obojí je super. CT se dá použít i jako báze pod stíny, tohle ne.

      Odstrániť
  2. dostala si darcek od kolegyne, ale nezabudla si pripojit link na parfums :D
    To je taky problem napisat, ze je to v ramci spoluprace?
    Inak suhlasim, tiene su naozaj super.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To už by bolo ale strašne smutné ak by som napísala ze je to od kolegyne a nebolo by.. Hlavne ak v texte viackrát napíšem ze mi to príde drahé a nekupujem si také tiene.. Vždy ak do textu nedám Link na obchod hneď medzi prvými komentármi bude kde sa to da kúpiť aj keď je často jasne ze je to bežne drogeriovy sortiment. Tak linkujem všetko čo sa dá nech si to vie kúpiť každý z mesta či dediny..

      Odstrániť
  3. Barvička vypadá božsky a jak záářííí! :)

    http://sweetelis.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Vypadá veľmi dobre, páči sa mi tá farba :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Mám myslím jeden tento stín, ale v plánu mám koupit ještě asi tři odstíny. Ale vždy čekám na slevu, za plnou cenu bych je nekoupila.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Moc se mi líbí, mám podobné stíny, ale od nějaké neznámé značky (dátek k vánocům) a brala bych podobný :)

    www.somethingbykatep.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. a nevieš aká to je značka? Že by som sa inšpirovala :)

      Odstrániť
  7. Mne sa tieto tiene velmi nepacia svojou konzistenciou. Mam dost mastne viecka a nedrzia mi ani s bazou ani bez.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to je kľudne možné, ja našťastie takýto problém nemám a držia mi aj bez bázy :)

      Odstrániť
  8. mám tmavomodré a kupovala som ich ešte so zľavovým kupónom :) a tá konzistencia ma na začiatku prekvapila

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Tieto tiene uz koncia, v Cr ich vypredavali, to iba u nas ich este kde tu najdete a za plnu cenu.
    Jana

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne