sobota 13. júna 2015

Šikovné výrobky na leto

Dnes sa idem konečne kúpať (verím, že tento rok bude na počet kúpaní úspešnejší ako ten minulý) a tak mi napadlo pripraviť zoznam vecí, ktoré sa veru na leto hodí mať v zásobe. Kozmetika a rôzne kozmetické výrobky idú podľa mňa ruke v ruke ešte viac s letom ako s akýkoľvek iným obdobím, len treba vedieť, po akých výrobkoch siahnuť. Možno sa niečo bude hodiť aj vám, alebo máte nejaký ďalší super tip, tak potom určite dajte vedieť do komentára!




Invisibobble - priznám sa, že som konečne vyskúšala ich pravú verziu a je určite lepšia ako tá nepravá. Gumičky sa tak rýchlo nevyťahajú a určite držia lepšie. Vrelo vám odporúčam nejakú vyskúšať, nebudete sklamané! Obzvlášť teraz v lete, keď vlasy lietajú kade tade a určite nie som jediná, komu lezú na nervy :))


Scholl Velvet Smooth som ešte neskúšala ale láka ma. Ak nosíte vysoké opätky dávate pätám zabrať a bolo by určite šikovné mať takúto domácu pedikúru, ktorá by sa mi o nohy pekne postarala. Nie je to lacný výrobok (cena okolo 27 €) ale ak by fungoval tak je to pre mňa cena dvoch sedení u pedikérky. 


Missha Oil Control paper - tieto papieriky nemám (pretože mám suchú pleť) ale má ich moja mamina, ktorá si ich nevie vynachváliť. Krásne dajú preč prebytočnú mastnotu bez toho, aby narušili make-up. Dlhú dobu bola táto vymoženosť u nás nezohnateľná, čomu celkom nechápem, pretože takéto papieriky by mala mať v kabelke každá žena, čo má mastnú pleť. 


Ako ste si mohli z môjho blogu mohli všimnúť, som zástancom všetkých urýchľovačov starania sa o seba, takže keď som videla, že Nivea má telové mlieko do sprchy v after sun verzii divila som sa, že ho ešte nemám. Ale to čoskoro napravím, o tom nepochybujem.

A čo vy a letné výrobky? Všimli ste si nejaké užitočné novinky? Máte vy nejaké tajné dobré tipy?


14 komentárov:

  1. Tu gumičku jsem originální ještě neměla, ale jsou celkem fajn :) Jen jsem zvyklá mít vlasy pevně ,,svázané", takže když použiji tuto, jsem celkem nesvá :D Obrušovací strojek na chodidla je určitě super, ale tolik peněz bych do něj asi nedala.. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ty gumičky jsou parádní. Jen musím konečně pohledat originál. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Invisibobble gumičky jsem si právě včera pořídila a jsem neskutečně nadšená! Už párkrát jsem měla tu čest předtím (bohužel jen půjčené) a bylo mi jasné, že tyhle "telefonní dráty" stojí za to :))

    Zrzavá katastrofa

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Pro mne je nezbytná chladivá slupovací maska od Freemana :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Já bch tu gumičku taky ráda jednou zkusila, ale ještě k tomu nijak nedošlo :) a taky mám ráda všechny urychlovače, bez rychleschnoucích laků bych nepřežila :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tie gumičky sú fakt super na leto.
    http://janie-hannagonova.blogspot.sk/2015/06/letna-nadielka-pre-citatelky-ga.html

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Gumičku mám z časopisu, mala som ju na vlasoch len raz a rozťahuje sa :/ tak ju radšej nosím len na ruke :D
    Original copy blog

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Chcela by som vyskúšať tu originálnu gumičku, mám len dve nepravé a stále rozmýšľam či si ju kúpiť alebo nie.. Tak uvidím či si ju nakoniec kúpim :)
    Inak veľmi pekný článok, súhlasím s tebou.
    lifestylebyLenka

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ty gumičky mám moc ráda, mám hnědé, ale rozhodně musím svou sbírku ještě rozšířit :)

    Krásný úsměv to jsou bílé zuby :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Gumičky jsem originální ještě neměla, ale nepochybuji, že jsou určitě lepší než ty nepravé. :)

    http://sweetelis.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Novinek jsem si moc nevšimla, nestíhám momentálně navštěvovat drogerie... :(
    ten krém nivea after sun se mi líbí :) do něj bych šla :)
    Pěkný článek.

    http://somethingbykatep.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Nivea after sun do sprchy mám ešte z minulého leta ... keď sa človek strašne ponáhľa napr. na večeru, je to fajn vec, Ale ja sa na dovolenku nechodím ponáhľať... takže aj tak sa musím po slnení poriadne ponatierať, to nejaká sprchovacia džaba nevyrieši... a gumičky určite potrebujem.
    Za mňa je must have termálna voda v spreji - mám ju každoročne od Avene z nejakého časopisu. Na pláži či kupku je to naj vec na tvár...

    OdpovedaťOdstrániť
  13. To mlieko Nivea do sprchy after sun je strasna blbost. Ja ho mam od minuleho leta a nie a nie ho minut lebo mi strasne prekaza.

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Gumičky mám moc ráda :) Mám teda jen alternativu z ebay ale stejně jsem spokojená :) Jednou ale origošky vyzkouším..
    Lenny Mali i Danmark

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne