utorok 16. augusta 2016

Pre romantické duše


O parfémoch Frais Monde ste si už na mojom blogu mohli prečítať tu:klik, a ako recenzia naznačila, značka si získala jednoznačne moju obľubu. Kokosový parfém mám takmer minutý, čo však ani nemusím byť smutná, lebo o pár dní končí leto. Za mňa jednoznačne objav leta, úžasná vecička za pár eúr. Po prvej dobrej skúsenosti som sa rozhodla opätovne experimentovať a po dlhom vyberaní som skončila pri vôni Litchi e Champaca. Liči úplne zbožňujem a je mi celkom ľúto, že u nás ho má z času na čas len Lidl a aj ten za celkom vysoké ceny. Vždy si ho doprajem v zahraničí, kde stojí normálne a väčšinou je aj čerstvejšie a teda chutí omnoho lepšie.


No a teraz som si ho prvýkrát dopriala v malej sklenej fľaštičke, kde ho nájdem v podobe parfému. Vedela som, že ak je v názve liči pôjde asi o sladučkú vôňu, ale absolútne nič mi nehovorila champaca. Tak som teda googlila a zistila som, že je to určitý druh Magnólie, z čoho mi vyplynulo, že vôňa bude sladko/kvetinová.

Moje pocity boli presne na miesto, pretože vôňu by som sama lepšie neopísala. Ja sladučká - presne kvetinovo ovocná. Keby som mala použiť klišé vetu z časopisov je to vôňa pre každú romantickú dušu :) Ale inak bez nadsázky vážne - mne to príde ako neskutočne sladučká a romantická vôňa, ktorá poteší každého komu voňajú parfémy Britney Spears, Beyoncé, Escada.Vôňa je aj napriek nízkej cene (12€) pomerne výrazná a vydrží dlho. Ja si ju prestriekavam 2x za deň, čo robím asi s každou voňavkou okrem Lancomu a Chanelu. 

Ak ste fanúšičky sladkých parfémov, táto ovocná vecička by sa vám na poličke určite páčila. A nielen na poličke :) jasné, že aj na pokožke :) Zoženiete ju na http://www.parfemy-elnino.sk/ a fakt vám radím popozerať aj iné vône od tejto značky.

A čo vy? Ovocné vône? Kvetinové? Pánske? Svieže? Dajte vedieť :)

2 komentáre:

  1. Frais Monde znám, i když ne přes jejich parfémy, ale přes olejíčky. Mám meruňkový, broskvový a kokosový, což by svědcilo pro to, že jsem milovnice ovocných vůní. Ne tak docela :-) Kokosový jsem na Vinted, za úžasnou cenu, koupila pro dceru a ty dva další jsem vyhrála :-) Nejvíce mě láká bergamotová řada.
    Www.siraelxy.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne