utorok 18. októbra 2016

Kofeínový očný krém Dulcia


Zistila som, že moje očné okolie je hádam ešte citlivejšie ako ako zvyšok tváre.Ono je to asi aj logické, vždy sa všade hovorilo, že pozor na okolie očí, nedávajte si toto a tamto na okolie očí a veru, nehovorí sa to len tak pre nič za nič. Pred pár týždňami som cítila v okolí očí pnutie. Myslela som si, že som unavená, alebo ošľahaná vetrom, ale v podstate bol dôvod len jeden a veľmi jednoduchý - môj očný krém nebol očividne dostatočne hydratujúci. Ako som vymenila krém aj pnutie prešlo a keďže krém fakt stojí za to, tak si o ňom dnes prečítate. 

Krém je od slovenskej značky Dulcia, ktorú predávajú na mojej obľúbenej stránke https://www.krasnakazdyden.cz/. Tato stránka sa inak každým dňom posúva vyššie a vyššie v priečkach mojej imaginárnej hry - keby som raz mala nakupovať doživotne len v jednom obchode, kde by to bolo :) Hrávate také hry aj vy? Inak toto by mohol byť celkom zaujímavý TAG, že keby som raz mala :) Hm, dajte vedieť či by vás niečo také bavilo ak áno premyslím a natočím :)


Každopádne späť ku krému! Krémik sa mi zapáčil na prvý pohľad, pretože sa mi páčilo malé kompaktné balenie, ktoré ľahko zbalím a tak nebudem flákať moju starostlivosť ani nikde na ceste. Kofeínový očný krém som už raz mala a bol jeden z naj, takže som si bola istá, že túto súčasť ocením určite aj tu. 
Keď otvoríte krémik hneď vás ovanie príjemná kávová vôňa, ktorá vydrží veľmi dlho. Ak máte radi kávu budete podľa mňa nadšené! Ešte viac nadšené však budete, ak máte suchú pleť. Krém je totiž príjemne mastný takže suchá pokožka po ňom naozaj nehrozí.

Kofeínová verzia je nočná a Dulcia má v ponuke ešte Sedmokráskovu, ktorá je denná. Mastnosť krému je daná tým, že je zložený zo štyroch hlavných surovín, ktorými sú bambucké, mangové a avokádové maslo a makadamiový olej. Premasťujúcejší očný krém som naozaj ešte nemala a je to presne to, čo na zimu moja pokožka potrebuje.



Krém má 10g a stojí 12 €. Tak ako aj ostatné výrobky od Dulcie aj tu platí, že je to 100% prírodný produkt bez konzervantov. Ak sa v zime meníte na suché hrošice, ktoré majú radi kávu toto môže byť super pomocník aj pre vás :)

Čo hovoríte na Dulciu? Počuli ste už o nej? Láka vás? Používate očný krém?

10 komentárov:

  1. A vidíš aj nejaký rozdiel ? lebo ja ho mám doma už dosť dlho, ale zatiaľ som jeho používanie dosť flákala, no posledný týždeň sa snažím ho používať každý večer pred spaním a aj tak sa vždy zobudím s takými kruhmi pod očami, že až. :-D ale tak naďalej skúšam, dufam, že nejaké rozdiely sa dostavia neskôr :) inak tá vôňa je naozaj úžasná. Ja som mala len ten problém, že mne krémik prišiel v hroznom stave. Neviem či kurier na obálku niečo ťažké položil alebo čo, ale ten obal bol celý spučený na jednej strane a nevedela som ho potom ani otvoriť. Až priateľ po polhodine otvárania kombinačkami a šrobovákom ho otvoril. :-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne sa raz toto stalo s balzamom na pery a asi dva mesiace mi jo nevedel nikto otvoriť :) take nervy som mala - pozerala som na neho a nešlo to :)
      A co sa týka výsledku ten som videla od prvého použitia lebo mne išlo primárne o to premastenie kedze mi uz nestačila hydratácia z predošlého krémiku :/ a teraz ma uz veru nepne :)

      Odstrániť
  2. Dobra sprava je, ze teraz trosku zmenili balenia svojej kozmetiky a uz hododavaju v klasickom plastovom pumpickovom prevedeni...ja sa celkom tesim, kedze hlavne v teplejsich mesiacoch sa mohlo lahko stat, ze sa mi roztopil a vylial, kedze tieto alu kontajnerceky moc dobre netesnia :(..ja ho mam moc moc rada, a hned ako dominam to co mam teraz, kupujem opat toto :) J.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Uznavam praktickosť ale ja som bola strasne sklamaná! :( chcela som si objednať aj denný a ked som videla ze zmenili balenia zamrzelo ma to :( ale chápem je to praktickejšie :/

      Odstrániť
  3. Tento bych nemohla mít, nejsem totiž na krémy v dózičkách, do kterých musím strkat prsty. :)

    Lifestyle and beauty

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. http://www.dulcia.sk/index.php?id_product=26&controller=product ... nove balenie produktu :)

      Odstrániť
  4. Znacku mam rada, ale tento krem mi nevyhovoval. Bol prilis mastny a tvorili sa mi z neho milie.
    KAVIAREŇ U MAČKY

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pre mn je práve mastnost to co ma na nom najviac upútalo :)

      Odstrániť
  5. Já už mám třetí balení a jsem s ním velmi spokojená. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne