streda 19. októbra 2016

NYX Intense Butter Gloss


Ten pocit, keď donútite muža aby sa terigal po celom Londýne a zháňal vám dva lesky a potom dôjde, donesie vám ich, povie vám 100x ako nikde neboli a musel ísť aspoň do 5 Boots a potom v pondelok vidíte v Auparku, že o dva týždne NYX otvára predajňu na Slovensku :D No, aj také veci sa niekedy dejú, keď nie ste veštica Teodora a nemáte doma zrkadľovú gulu :)
Na druhú stranu lesky používam už viac ako mesiac a takmer v kuse, takže dnes vám môžem napísať recenziu ako sa patrí :)

Keď išiel manžel na spomínanú služobku, tak som si vypýtala NYX Intense Butter Gloss a dala som mu zoznam 5 farieb, keďže som z veľa videí pochopila, že je to veru chcené ,,zboží". Dobre som aj urobila, pretože nielen, že ich nikde nemali ale aj tam, kde boli boli total rozchytané. Dva sa mu však podarilo ukoristiť tak sa poďte mrknúť na to, aké sú :)


Prvý, ktorý mi ukoristil je úžasná cyklámenová v odtieni Funnel Delight. Za iných okolností by som ju už v tomto období odložila a nechala si ju na leto, ale ten lesk je taký dobrý a farba taký krásna, že jednoducho nemôžem. Farba je neskutočne pigmentovaná, lesky nevysúšajú pery a držia. Za mňa je to ideálna kombinácia a už chápem, prečo ich všade ospevuje toľko ľudí.




Druhá farba je úplne tip top na toto ročné obdobie a mohli ste ju vidieť aj v jesenných outfitoch ,,live" tu:klik . Jej názov je Toasted Marshmallow a je to v celku zvláštna akoby hnedo/bordová. Je to môj jednoznačný obľúbenec, favorit tejto jesene a obávam sa, že aj výrobok na pery roku 2016. Farba je pre mňa čistý skvost, pigmentácia na 1* a veľmi sa mi páči aj pohodlný aplikátor. Tieto dva lesky mi prinavrátili nadšenie k leskom, ktoré ma akosi posledné roky opustilo. 

Na čo treba myslieť je, že sú to klasické lesky. Aj keď majú výnimočnú pigmentáciu držia len do momentu kým niečo nerobíte. Nepriateľom je voda, jedlo a aj čas. Ja si ich pretieram každú hodinu, lebo inak sú bohužiaľ fuč. 


V UK stáli 5 libier a som veľmi zvedavá koľko stoja tu. Aj napriek tomu, že robím v Auparku som bola pokaždé odradená preplneným NYX obchodíkom. Vidno, že NYX si našiel na Slovensku svoju cieľovku, pretože obchod pokaždé keď som išla okolo praskal vo švíkoch.
Na Vianoce som si vypýtala ďalšie farby a som zvedavá s čím všetkým odídem, keď sa raz prenesiem cez to, koľko je tam ľudí. Alebo si počkám mesiac a ten boom možno odíde :)

A čo vy a NYX? Láka vás? Máte doma niečo? Boli ste v NYX obchode? Máte niečo na wishliste?

10 komentárov:

  1. ten tmavý je krásny a veľmi ti pristane :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. líbí se mi oba lesky:) a máš super sestřih, nevím jestli jsem tak pozadu, nebo jsem si nevšimla, že jsi změnila účes, ale pecka! :)

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ty si zmenila pracu ked pises ze robis v auparku? Inak ja mam tiez dva lesky z tejto zbacky inej farby a to odlucovanie je najhorsie asi na tom strasne zle idu tieto matne z pier dole

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja nemam matne, ale lakaju ma tak teraz neviem ci do nich ist alebo nie, hmmm :) Ja robim v Auparku uz skoro tri roky, cize nie vsetko po starom :)

      Odstrániť
  4. Nádherné produkty, moc ti tie odtiene svedčia :)
    Girl with pink nails aj s GIVEAWAY!!!

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne