streda 12. júla 2017

Prvá katastrofa z dielne Bioderma


Hovorím si, že to asi niekedy muselo prísť. Že nemajú všetky značky dokonalé výrobky a že každý sa niekedy utne. Ale nemuselo to byť na dovolenke, kde je celkom problém zohnať kvalitné odličovače za dobrú cenu. Tak baby, predstavujem vám prvý výrobok z Biodermy, ktorý je doslova a do písmena to najhoršie čo som kedy z odličovacej oblasti mala. A že som toho za tie roky už poskúšala :) 

Bioderma launchla tento zázrak niekedy minulý rok a priznám sa, že som na neho nezaevidovala skoro žiadne recenzie. Určite ich boli tony o tom nepochybujem, mne len žiadna nepadla pod oko. Ja som sa z tohto prírastku fakt tešila, pretože ako viete obrúsky si beriem na každú dovolenku a tieto boli určené pre citlivú pokožku a mali odličovať aj oči. Vedela som, že na dovolenku, kde bude moja pokožka vystavovaná slnku potrebujem niečo, čo je reálne fakt jemné a dôkladné preto nebolo pochýb, že toto bude ono.

Ale omyl! Prvé pochybnosti boli, keď som videla, že jeden obrúsok nevyčistil poriadne ani samotný make-up. Obrúsky podľa mňa nie sú dostatočne navlhčené a samotná látka nie je dostatočne efektívna. Skúšala som si s nimi odlíčiť klasickú riasenku a výsledok veškerý žádny. Maskara nešla dole, obrúsok akurát narobil okolo mojich očí pandie okolie. Na nepekné odlíčenie celej tváre som spotrebovala 4 obrúsky a to som sa potom potrebovala doodlíčiť čistiacim gélom. Vodeodolnú riasenku som ani neskúšala, pochopila som, že to nemá zmysel.

Druhým sklamaním bolo, že obrúsky mi podráždili pokožku, ktorá ma po nich vyslovene štípala a bola červená ako rak. Keď niečo tak by som čakala, že aspoň na tomto fronte bude Bioderma kvalitná. 

Za cenu 8 € som nielen sklamaná, ale aj pobúrená a nahnevaná. To si radšej kúpte Niveu za 4 € (recenzia tu:klik) a budete nielen kvalitne odlíčené ale ešte aj ušetríte. 

A čo vy? Aký výrobok vás v poslednej dobe nahneval? Je nejaký výrobok z Biodermy, ktorý vás sklamal? 




4 komentáre:

  1. Mala som jeden krém od biodermy hydrabio riche za tu cenu som čakala od neho veľa mal ochraniť pred vysušanim v zime no nič take sa nekonalo a od vtedy som si povedala že si kúpim jedine tak micerálku ta nesklame nikdy, síce mam aj balzam na pery bioderma ale ešte som ho neskúšala. Obrúsky sa mi osvedčili od Balei:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja mám vo všeobecnosti ich výrobky fakt rada ale toto bol bohužiaľ naozaj strašný fail :/

      Odstrániť
  2. Ako pre mňa boli zatial všetky odličovacie obrúsky, čo som Vyskúšala sklamanie :D Skúšala som Alverde, Baleu, Niveu a neviem. Aj keď niekam idem, tak vždy som brala odličovač a dala ho na obrúsok, lebo sa mi všetky zdajú byť málo navlhčené.

    Lavandula Diary

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jeeeminenku brat aj odlicovac aj obrusky to je aka skoda :( akoze keby som bola taka umna v Turecku tak fakt usetrim :) ale nadavala by som si, ze zase balim veci, ktore nepotrebujem :)

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne