piatok 14. decembra 2018

Ako mamina výnimočne nemala pravdu


Mamina pre mňa bola odjakživa voňavkový trendsetter. Neviem, či to tak má každý - lebo mamina nám podľa mňa od malička vonia - takže nám vyhovujú jej vône, ale ja som to tak určite mala. Vo všeobecnosti po nej opakujem 80% voňaviek a tých zvyšných 20% nemám len z dôvodu, že nájdem v obchode nejaké ,,zaujímavejšie", ale keby som nevedela, čo si kúpiť určite by som si jej voňavky kúpila aj všetky. Zaujímavé je, že ona moje nie :) Že človek by povedal, že tým, že mne voňajú jej vône, budú aj jej voňať moje vône, ale práveže vôbec. No a keď mi mamina pred xyz rokmi povedala, že Bvlgari voňavky sú oničom a tie ,,nechceme" tak pochopiteľne mala pravdu. Prvýkrát som zaváhala pri mojej obľúbenej Bvlgari Jasmin Noir, ale tam som si povedala, že mamina výnimočne nemala pravdu.

Dôvod, prečo boli podľa maminy Bvlgari vône oničom bolo, že sú príliš sladké a príliš krátko vydržia. A keďže som to nespochybňovala, tak som nikdy v Bvlgari vodách teda nelovila :) A bolo by to tak navždy, nebyť toho, že som z https://www.parfemy-elnino.sk/ dostala Bvlgari Omnia Amethyste, ktorá úplne zrušila moje predsudky voči tejto značke. 


Paradoxne tá vôňa je všetko, len nie slabá a nevýrazná! Ja by som povedala, že aj napriek tomu, že ten fialový flakón ma zvádzal k takej jemnučkej romantickej vôni opak je pravdou. Toaletka vonia silno, výrazne a zaujímavo.
Ja som hneď vo vôni cítila ružu, ktorá sa nachádza v srdci vône. Okolo ruže je opantaný grep, kosatec a drevité tóny a toto všetko vytvára naozaj zaujímavý a výrazný mix. Vôňu by som určite nekupovala na slepo, pretože je vážne výrazná, ale tým, že je to známy parfém, ľahko ho zoženiete v hociktorej predajni. Je to inak super tip na darček pre vás, alebo pre niekoho iného, pretože Bvlgari patrí medzi cenovo dostupné parfémy a tento stojí v 65ml verzii ako tester 26 €. Ako netester o čosi viac, ale stále je to na kvalitný a fakt pekný parfém super cena.

Ak teda aj vy podceňujete nejakú značku, radšej si urobte vlastný názor, nech sa možno zbytočne celý život nevyhýbate niečomu dobrému.

A čo vy? Aj vám voňajú parfémy vašej maminy? A voňajú jej vaše parfémy? Bvlgari parfémy - hot or not?

0 komentárov:

Zverejnenie komentára

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne