štvrtok 8. augusta 2019

Poznáte? Le Petit Olivier :)

Šampón na vlasy Le Petit Olivier

Keď som bola pred pár rokmi na jednom výlete vo francúzsku v lekárni som si kúpila krém značky Le Petit Olivier - lebo bol lacný, ževraj prírodný a mal pekné balenie. Vôbec si nepamätám, či bol ten krém dobrý alebo zlý a keď teraz nad tým rozmýšľam, možno som ho aj niekomu dala ako suvenír z Provensálska, ale keď som minule hľadala na Notino nejaké kvalitné šampóny, ktoré nezruinujú peňaženku a vyskočila na mňa táto značka tak ma pichlo pri srdci. Ale v takom tom dobrom zmysle, že jeeeej toto poznám, musím zase vyskúšať.

A tak som sa po dlhej dobe odhodlala vyskúšať niečo neznáme, fakt lacné a teraz už môžem aj rovno napísať, že fakt dobré a vy tu máte recenziu a super tip :)

Šampón na vlasy Le Petit Olivier Myrtle and Pink Clay


Ak značku Le Petit Olivier nepoznáte nevadí. Patríte asi k ďalším 90% Slovenska. V obchodoch som ich nikde nevidela (kľudne ma opravte, ak sa mýlim) a v časopisoch sa tiež príliš nevyskytujú. Z toho, čo som pochopila z ich stránky firma vznikla pred viac ako 20 rokmi vo Francúzsku a teší sa veľkej obľube. Ak vás zaujíma viac detailov, šupito na google :) Ja sa budem venovať šampónu. Ja som si vybrala verziu Le Petit Olivier Myrtle and Pink Clay, ktorá je určená pre mastné vlasy. Šampón má 250ml a stojí necelé 4 €. Podľa mňa má veľmi pekné jemné, romantické balenie, ktoré poteší každé ženské oko. Alebo aspoň moje :)

zloženie šampónu na vlasy Le Petit Olivier Myrtle and Pink Clay

Samotná vôňa je jemne kvetinovo/ovocná. Podľa mňa sa musí páčiť každému - nie je totiž ani príliš výrazná ani príliš silná.

Le Peti Olivier má okrem vlasovej kozmetiky aj pleťovku a telovku, takže vyberie si naozaj každý. Ja nabudúce vyskúšam nejaké odličovače (alebo ten krém, ktorý som si už raz kúpila) a určite dám vedieť ako dopadli. Všetky výrobky majú rozumné ceny, takže ak chcete vyskúšať niečo nové, viete, kde hľadať :)

A čo vy a dovolenkové značky? Akú ste našli niekde v zahraničí a používate ju doteraz?

5 komentárov:

  1. Poznam ale len z notina. Su celkom lacne ale neverim ci budu cisto prirodne za tu cenu nie je mozne. Nieco isto je z prirodneho povodu ale bude taky mix sulfat isto obsahuje aby sampon penil a isto este nejaku inu chemiu..ale inak su fajn.nieco mam ale si uz nepamatam �� zijeme na striedacku aj v Taliansku tak tu si casto kupujem znacku tesori d'oriente. Pekne vonaju velmi. Maju sprchove gely. Krem na telo. Telovy sprej.Aj avivaz a pekne prevonia bielizen . Nie su drahe. V dm sa najde len sprchovy ale len 2 vone. Ale ta co sa mi najviac paci to nepredavaju.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. pozerala som tú značku a vyzerá vážne super! Podľa obalu sa mi páči tá tyrkysová ayurveda :) stále neviem, kde nás tohtoročná dovolenka zavedie, tak ak to bude náhodou taliansko dobre vedieť, čo hľadať :)

      Odstrániť
  2. Ja som od nich mala šampón a bola som celkom spokojná :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Aj v Taliansku je toho viac inych znaciek..mna len toto tak oslovilo aj kvoli cene a hlavne kde som si prv vsimla boli same reklamy v telke na tuto znacku 😅🤣
    A inak vcera nebolo videjko. Skoda 😔

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne