streda 12. októbra 2022

Niekoľkoročný make-upový obľúbenec

Nivea cushion make-up 


Už som to aj niekde spomínala, ale za posledné roky sa zo mňa stala trochu väčšia konzerva. Rada stále skúšam nové veci, ale rada sa aj vraciam k veciam, ktoré mi fakt sadli. Dokonca to robím tak, že ak sa mi míňa niečo, čo mám veľmi rada - rovno si kúpim druhé balenie, nech na to pre istotu nezabudnem. Takto je to aj s Nivea Hyaluron Cellular Filler make-upom, ktorý používam v zásade bez prestávok už cez dva roky a toto je moje štvrté balenie. Tento make-up má v sebe hneď niekoľko výhod a jediné, čo ma mrzí je, že som ho nestihla zrecenzovať pred letom - pretože mi robil spoločnosť na každej dovolenke. Je totiž nesmierne praktický, čo sa týka samotného balenia - balenie je malé, kompaktné, byteľné, a navyše obsahuje aj zrkadlo aj hubku. Proste ideálny výrobok na cestovanie.


Make-up existuje v troch odtieňoch, ja mám logicky odtieň 01 a ten mi akurát sedí. Je to krásna svetlá farba, ktorá dokonale zjednotí pokožku a dodá jej krásny lesk a jas. Ako som spomínala - balenie je jedna z hlavných výhod samotného make-upu. Nájdete v ňom totiž všetko, čo potrebujete. Od praktickej hubky (ktorá sa inak nedrolí a neničí ako napríklad hubky Loreal Cushion make-upu), po šikovné zrkadlo až teda samotný make-up.

Make-up viete veľmi ľahko vrstviť podľa potreby a vami žiadaného efektu. Je to jeden z mála make-upov, ktorý je tak hydratačný, že ak by ste napríklad v batožine potrebovali robiť škrty, kľudne s ním rátajte aj s ako krémom. Vo všeobecnosti je to ľahký make-up, ktorý hlavne zjednotí pokožku, ale ako hovorím, viete ho vrstviť, prípadne naniesť podľa potreby korektor. 

Mne osobne sa veľmi páči mokrá konzistencia vďaka ktorej viete make-up precízne rozotrieť bez toho, aby stihol zaschnúť, kým dôjdete na druhú polovicu tváre. A tá vôňa :) tá je proste najsam. 

 Za mňa je to reálne najlepší make-up, ak chcete hydratovanú a zjednotenú pokožku a nechce sa vám tráviť hoci ani desať minúť maľovaním. Jeho použitie je rýchle, pohodlné a pokožka ostane zjednotená a hydratovaná celý deň. Na leto a cestovanie neexistuje nič pohodlnejšie. 

A čo vy? Skúšali ste? Sadol vám trend vankúšikových make-upov?

1 komentár:

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne