piatok 13. januára 2023

Poznáte Brushart?

 Gumičky a iné radosti

Brushart nakupy


Vlasy! Výnimočná téma na mojom blogu, pretože mi moje vlasy prídu našťastie relatívne nenáročné. Aj napriek tomu (alebo práve preto) sa o nich veľmi rada starám, milujem chodiť ku kaderníčke, žehliť si ich, robiť si vlny, vrkoče, skúšať nové triky z reels. Kým sa pustím do značky, ktorú som objavila v decembri chcela by som len jeden tip úplne na začiatok. Od neskutočne veľa kamošiek teraz počúvam, že im neskutočne padajú vlasy a preto len dávam do povedomia vitamíny na vlasy. Že je to síce vec, ktorú si poviete, že jasné, že keď mám problém s vlasmi kúpim si vitamíny, ale paradoxne to fakt veľa ľuďom nenapadne. Ja sama som príkladom, keď som rok bojovala s neustále zliezajúcim nechtom a až potom mi musel lekár poradiť, nech si kúpim vitamíny na podporu nechtov a fakt mi to pomohlo. 

Ale poďme na Brushart! Poznáte túto značku? Ja som ju našla čisto náhodou, keď na mňa na Notino vyskočilo dole na stránke, že tento týždeň v akcii. A urobila som veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeľku objednávku a dnes vám ukážem časť z nej. 

Brushart gumicky


Čoho som si nakúpila najviac sú gumičky. Ja milujem scrunchies a v čase, kedy som si robila objednávku jedno balenie stálo 0,5€ čo bol absolútny no brainer. Gumičky sú veľmi kvalitné, pevné, pekné a ideálne aj na dlhé a husté vlasy. Na výber majú kopec druhov, kopec farieb a tým, že vyzerajú tak pekne sú podľa mňa vhodné aj ako darček. Mňa osobne by určite potešili. 

Brushart celenka


Okrem toho som tam našla prekrásnu hrubú čelenku, ktorá ma očarila od prvého momentu. Čelenka mala krásne a kvalitné balenie (a nechcem sa už opakovať, ale robí to z nej aj ideálny darček). Je veľmi príjemná, pohodlná a netlačí nikde na hlave. Čo si poviete, že blbosť, ale popravde, toľko čeleniek je nepohodlných, že toto je neskutočne príjemná zmena. 

Brushart doplnky


Výhoda toho, keď máte doma malé dievčatko je, že ak teraz kupujem takéto veci môžem si vždy povedať, že to nie je len pre mňa. Gumičky používame obe, je mi jasné, že o čelenku sa tiež budem musieť podeliť a navyše som našla niečo, čo úplne pri nejakom sviatku rozžiari Améliine očká. Jednorožcová kefa! No uznajte, nie je krásna? Odložená na Valentína  a už teraz sa teším, ako sa bude Amélia tešiť :)



A posledná vec, ktorú vám dnes ukážem sú dva krásne cestovné sety. Prvý set obsahuje spaciu masku a štuple a druhý set obsahuje naozaj super pinzetu a zrkadielko. Spacia maska je reálne najlepšia akú som kedy mala (ja s maskou spávam :) a veľmi musím pochváliť pinzetu, ktorá je naozaj výborná. 

Ešte mi ostáva na vyskúšanie druhá polovica zásielky, ale pre zatiaľ musím povedať, že Brushart je značka, ktorú si niekde zapíšte a ja sa k nej budem rada vracať.

A čo vy? Poznáte túto značku? 

1 komentár:

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne