pondelok 8. júna 2015

Bioderma, ktorá precestovala svet


V podstate mi je už teraz jasné, že tento výrobok sa dostane do mojich TOP výrobkov  2015 a vám vrelo odporúčam zapísať si ho, kúpiť si ho a prežiť s ním celé leto.

Bioderma ABCderm obrúsky sú primárne síce určené pre malé bábätká a ich citlivú pokožku, ale ako pri všetkých baby veciach aj tu platí - ak tento výrobok robí dobre im, na nekonečno percent bude robiť dobre aj vám. A tak sa tieto obrúsky dostali do mojej batožiny pre ceste do Cannes, Mexika, Prahy a stále ich mám na poličke a denne používam (áno, to isté balenie).


Obrúsky sú napustené micelárnym roztokom, ktorý obsahuje čistiace a zjemňujúce látky. Tie čistia pokožku buď bábätiek alebo vás. Sú neskutočne jemné a mäkké, takže odličovanie je príjemné a rýchle. Na celú tvár a jej poriadne očistenie vám stačí 1 alebo dva obrúsky (podľa toho, koľko make-upu máte. Musím ešte dodať, že obrúsky sú pomerne dosť mokré, takže odličovanie je ešte pohodlnejšie a jednoduchšie.  
Príjemnou bodkou na záver je ich jemná čistá vôňa, po ktorej sa cítite príjemne a naozaj zbavene nečistôt. Pokožku už nie je potrebné oplachovať, aj keď ja to vždy pre väčší komfort robím. 


Ako som spomínala vyššie obrúsky používam od februára a stále sú mokré a nebadám, že by nejako začali schnúť. Ten systém uzatvárania tesní naozaj dostatočne, takže aj keď je ideálne spotrebovať ich hneď, nič sa nestane, ak tak neurobíte. Viac info o tomto super výrobku nájdete určite na www.bioderma.com


Poradia si naozaj so všetkým make-upom - linkami, červeným rúžom, riasenkami - žiadne obavy. Ak sa chystáte na dovolenku, festival alebo hocikam, kde si nechcete brať celý kufrík výrobkov neexistuje podľa mňa nič šetrnejšie a účinnejšie. Ja som bola veľmi prekvapená a ešte viac spokojná.

A ozaj, už len posledná vec- písala som o tom aj na FB ale ak radi cestujeme Bioderma pripravila na leto peknú fotiacu súťaž, a určite stojí za to zapojiť sa! Viac info tu.

A čo vy? Používate doma detské výrobky? Alebo odličovacie obrúsky? Ktorú značku?

10 komentárov:

  1. Já zase používám dětský olejíček. :-) Miluji jeho vůni a je velmi příjemný. Ubrousky nepoužívám a ani mě nenapadlo se dívat po dalších přípravcích pro děti. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. O tom, že Bioderma má nejaké obrúsky som ani nevedela, aj keď je pravda, že po bábätkovských produktoch veľmi nepozerám. :D Dajú sa zakúpiť bežne v lekárni? Hodili by sa mi na dovolenku. :)
    ChristyShades

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jasné podľa mňa skoro v každej :) určite skús je to fakt super výrobok!

      Odstrániť
  3. Ubrousky na odličování nepoužívám, ale tyhle mě opravdu zaujaly :)

    http://sweetelis.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Mám rada osviežujúce kapesníčky, určite vyskúšam :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja som ich kupila do porodnice pre babetko a pouzila som ich tam aj na odlicenie seba, ale podla mna nic moc neodlicili... ako nudzovka OK, ale ked som sa potom dostala k svojim beznym odlicovadlam, tak som len zirala, co vsetko mi na tvari este ostalo... takze za mna na detsku ritku ano, ale na odlicovanie aspon u mna urcite nie.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To som celkom prekvapená, je síce pravda, že nemám popravde skúsenosti s inými odličovacími vreckovkami (mala som tuším predtým len jedny DM a tie veru neboli nič moc) ale odlíčiť mi našťastie idú všetko :)

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne