pondelok 22. júna 2015

Tri NAJ peelingy, ktoré mám teraz doma


 Leto a peelingy k sebe idú ako treska a rožok, pretože peelingy pripravujú pokožku pre krajšie opálenie, umožňujú precíznejšie holenie, zabraňujú zarastaniu chĺpkov, odstraňujú odumretú pokožku a pokiaľ používate samoopaľovacie prípravky umožňujú ich lahšie nanášanie.  V lete preferujem určite jemnejšie peelingy, pretože pokožka je citlivejšia a určite by som si ju nechcela podráždiť. Presne z tohto dôvodu u mňa teraz vedú tieto tri:


Keď som bola na Ziaja stretnutí v Košiciach (o výlete tu:klik) všetky baby sme si zobrali tento Olivový peeling. Je to jeden z najpredávanejších Ziaja výrobkov a keď som videla to nadšenie všetkých báb, pochopiteľne, že som ho musela vyskúšať aj ja. A viete čo? Vôbec sa tomu ospevovaniu nedivím. Ak máte citlivú, suchú pokožku alebo proste nemáte radi drsné peelingy je to dokonalý produkt! Konzistencia peelingu je veľmi jemná, taká krupičková a prácu si odvádza fakt super! Jemne ale efektívne odstráni starú pokožku a pekne premasíruje celé telo. A to ešte neviete ako krásne vonia! Je to príjemná svieža vôňa, mne pripomína mix citróna a limetky. Tento peeling som si tak zamilovala, že vôbec nepochybujem, že v mojej zásobe nebude nikdy chýbať.



Tento Balea peeling som recenzovala ešte tuším minulý rok, a momentálne ho dopoužívam. Je to jeden z NAJ peelingov, aký kedy DM mala a bude mi úprimne strašne ľúto, keď ho miniem. Neskutočne krásne vonia a je príjemne jemný, no napriek tomu si robotu robí fakt dobre. Ak nechcete do peelingu investovať veľa peňazí určite sa obzrite po nejakých v DM, pretože sú lacné, voňavé a fakt dobré. Peelingy sú konzistenciu ako sprchový gél s jemnými zrniečkami. 





Tretí peeling sme už na blogu mali, ale teraz ho stále používam, takže tu nemohol chýbať.  Peeling má v podstate rovnakú konzistenciu ako vrchné dva, akurát mi sladučkú čokoládovú vôňu. Okrem vône sa odlišuje v tom, že po umytí pokožku jemne premastí, čo je príjemné najmä ak máte suchú pokožku. Peeling má asi najpraktickejšie balenie, pretože si môžete byť isté, že miniete úplne celý produkt bez toho, aby ste museli rezať či strihať nejaký obal. Čokoládová vôňa je síce sladká, ale nie je to taká ta super cukrovkovo sladká čokoláda, po ktorej ostanete hladné, skôr príjemná, sladká vôňa. Peeling je zo stránky  http://franca.sk/ .
Ak ste teda ako ja a na leto preferujete jemnejšie peelingy prinášam tú najlepšiu trojku v cenách pod 3 €(DM), pod 5€ (Ziaja) a 6€ (Franca). Ak peeling stále nemáte vo svojej rutine určite to napravte, je to naozaj super pomocník. 

A čo vy? Viete o nejakom, čo ja nie? Používate v lete peelingy?


17 komentárov:

  1. Ten Baleový sa chystám už dlho vyskúšať :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Moc pěkný a zajímavý článek. Já mám velice ráda peeling od Balea s vůní jablka a skořice, nemohu se ho doslova nabažit.
    Zvu Tě na můj blog.
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Od Balei som mala a bol užasný, no ešte viac ma zaujal ten čokoladový, mnam! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. peelingy nemám, ale kdybych si měla vybrat tak buď od Ziaja, protože tu značku mám vyzkoušenou, že je fakt kvalitní a dobrá na pleť a nebo pak ten čokoládový, protože čokoládová vůně je jedna z mých nejoblíbenějších <3

    http://somethingbykatep.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ten Ziaja je fakt úžasný! Super vôňa, nízka cena a super si odrobí svoju prácu!

      Odstrániť
  5. ja si uz x rokov frcim na tom DMkovom...akurat blbe je, ze mavaju hluche obdobia s dodavkami...niekolko krat sa mi uz stalo, ze ich pol roka proste nemali na sklade :( kvalitativne si fakt velmi dobre....J.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jj to sa stáva, že ak je niečo dobré často to nie je. To je môj večný problém s Essence top coatom :)

      Odstrániť
  6. Peeling vonící po čokoládě? To-asi-musím-mít! o.O

    Zrzavá katastrofa

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Tento mesiac sa chystám kúpiť si niečo od Ziaja a peeling zháňam bez tak, takže diki za tip ;)
    Original copy blog

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Přiznám se, že mě zaujaly všechny 3 peelingy a až budu dělat objednávku od Ziaje tenhle peeling tam 100% bude. Ten z DM také nevypadá špatně a ceny jsou opravdu super, takže tam také mrknu :)

    http://sweetelis.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  9. tak peeling som v dm zhanala uz dlho,mali tam od Dermacol ale ten ma neoslovil a tento Balea som tam nevidela,asi mali vypadok

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne