pondelok 27. júla 2015

Krásna aj na pláži či pri bazéne


Minulý rok som v jednej GA vyhrala tónovaci opaľovák na tvár a odkedy som ho vyskúšala v Mexiku už by som si iný ani nekúpila. Nikdy som predtým nechápala,ako tie tónováky vlastne fungujú (myslela som si, že je to ako make-up, že treba nejaké precízne nanášanie a človek si potom ani nemôže dať hlavu pod vodu) a keď som na to konečne došla, hovorím si, že už si iný ani nekúpim.
Očividne nie so jediná, keď Bioderma tento rok predstavila vynovený Photoderm Max 50+ v troch rôznych odtieňoch. Na skúšanie som dostala všetky tri, tak vám dnes o nich napíšem, nech aj v môžete chodiť k bazénu či moru o kúštik krajšia.


Či už s farbou alebo bez, Photoderm Max Aquafluid dáva pokožke maximálnu ochranu pred slniečkom. Všetky tri verzie obsahujú exkluzívny patent bunkovej bioochrany, ktorý zabezpečuje ochranu pred ich poškodením a stárnutím pleti. Všeky tri verzie sú hypoalergénne, nekomedogénne a fotostabilné.


Čo sa týka konzistencie sú redšie, takže potom pozor nech si na pokožke nevytlačíte zbytočne veľa výrobku.  Fungujú presne tak istý ako každý iný opaľovák - nanesiete si trochu na tvár, rozotriete a v pravidelných intervaloch tento proces opakujete. Ja si opaľovák na tvár nanášam vždy keď vyjdem z vody,pretože tvár je najcitlivejšia a najcennejšia. Vo svojom okolí mám tri kamarátky, ktoré majú kvôli lenivosti na pokožke pigmentové škvrny a to za to naozaj nestojí. Zaberie to ani nie minútu a pokožka bude pekne chránená.


Ako som spomínala opaľováky sú v troch verziách:
  1. Bezfarebný - ten je pre celú rodinu, veľmi príjemný s ľahkou textúrou. 
  2. Svetlý odtieň - ten je pre všetky bledule ako som ja. Naozaj stačí máličko a poriadne rozotrieť. Opaľovák skryje malé nedokonalosti ale hlavne skôr zjednotí farbu pokožky. Ja by som žiaden tónovák neprirovnávala k make-upu, výsledkom skôr k BB krému. Pokožka je fakt krásne zjednotená má taký pekný lesk a vyzerá sviežo, krajšie.
  3. Tmavý odtieň - ten je pre tmavšie baby, ktoré by vyzerali so svetlejšou verziou smiešne. Tmavé telo a svetlá tvár :))

Čo by som chcela dodať je, že na fotke vyzerajú tie opaľováky tmavšie. To máte ako s make-upom, tiež vyzerá inak ako keď ho len vytlačíte a inak ako keď ho rozotriete na pokožke. Aj keď Bioderma nemá úplne najlepšiu minulosť so svetlými farbami výrobkov, tento tónovák v svetlejšej verzii sadne veľmi dobre svetlej pokožke. Dodá jej život a peknú farbu.


 Zloženie bezfarbeného a viac info na www.bioderma.com

S farebným opaľovákom naozaj nie je žiadna robota navyše, vôbec sa ho netreba báť. Práve naopak, výsledok v zrkadle poteší a spôsobí, že ani vy už nebudete chcieť bezfarebný.

A čo vy? Preferujete farebné opaľováky na tvár či bezfarebné? Meníte si opaľovák na telo a na tvár? Aký ste používali toto leto?


6 komentárov:

  1. Vlastním tieto krémy a som s nimi nadmierne spokojná :)
    Skvelý článok.

    Izabell │my diary/klik/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Barevné opalováky jsem ještě nezkoušela, ale tyhle mě celkem zaujaly :)

    SweetElis

    OdpovedaťOdstrániť
  3. takže se i přes to, že je máš na obličeji opálíš? :) já mám cc krém od essence s ochraným faktorem a když ho mám, tak přes něj se neopálím... jasný ale není to opalovací krém.. :)

    http://somethingbykatep.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Juj Kate toto ja bohužiaľ neriešim..ja sa opálim minimálne nakoľko som úplne svetlý fototyp

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne