streda 29. júla 2015

Ružové vlasy za minútu


Niekedy si hovorím, že vďaka za to, že som blogerka, pretože inak by som sa o kopec veciach nikdy nedozvedela. To by však nebol príklad týchto farebných púdrov na vlasy pretože reklamy na nich na mňa vyskakujú všade. Je to hit tohto leta a ak ste o ňom ešte nepočuli tak čítajte ďalej a aj vy môžete ísť potom v piatok do mesta s fialovými vlasmi. 


Dermacol predstavil toto leto vyslovene letnú záležitosť a to farebné púdre na vlasy. Púdre sa dajú kúpiť v 6 rôznych farbách (žltá, zelená, modrá, fialová, ružová, oranžová) za cenu 3,79€/kus. Je to šikovná vecička, ktorá vám ozvláštni za pár sekúnd vlasy. Púdre chytajú na svetlé ako aj tmavé vlasy, ich aplikácia trvá ani nie minútku a z vlasov sa samé postupne vytratia. Ak by sa vám nepáčili o niekoľko hodín jednoducho ich vyčešete (alebo umyjete) a ak by ste chceli pridať farbu prejdete nimi po vlasoch viackrát. 


Balenie púdrov je ako klasických monotieňov, pričom konzistencia je tiež rovnaká ako u tieňov na oči. Púder si pošúchate po vlasoch a voilá! Vlasy sú farebné! Najsýtejšiu farbu dosiahnete ak púder nanesiete na vlhké vlasy a následne ich prežehlíte žehličkou. Mne osobne sa páči výsledok aj pri použití na suché vlasy, takže túto zdlhavejšiu cestu často nepraktizujem.

A výsledok?


 

A chytá aj na ryšavej :))





Trochu ma mrzí, že som vám ich neodfotila aj v tom vrkoči, ale keď si urobím zase trojfarebný vrkoč, hodím vám ho na FB nech vidíte ako to super vyzerá :))


Púdre na vlasy sú podľa mňa fakt šikovná vychytávka či už na piatok do mesta alebo festival. Za pár eúr a pár minút máte veselý účes, ktorý ľahko odstránite, keď vás omrzí.

Čo poviete na túto novinku? Videli ste ju niekde? Na niekom? Láka vás? Ktorá farba sa vám páči najviac?


20 komentárov:

  1. Vypadá to hezky :-) Tyhle pudry jsem už v drogerii zahlédla, podobné barevné křídy na vlasy by měly být i v jedné limitce od Essence :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. já jsem se na ně včera divala v drogerce.. ale nechtelo se mi za to davat 4 eura, pokud by to nefugovalo..:D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Chceeem!!! Hneď teraz!! Všetky!!! A nie len na piatok :) Určite po nich mrknem :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Líbí se mi ta růžová! :) Ale bála bych se, že si zašpiním oblečení či krk.. :D Ale jako ozvláštnění je to supr.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja si to dávam len na konce, takže tam ni to nešpiní (ani oblečenie našťastie) ale ak by sa napr. človeku spotil krk to fakt neviem :/

      Odstrániť
  5. já se přiznám, že mně se to tedy vůbec nelíbí - možná tak růžová na blondýnce.. Já bych měla všeobecně úplně smůlu, na mně nechytí nic :D

    a little bit different

    Hot diamonds

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No je možné, že na tvoje vlásky by to vážne nechytilo :(

      Odstrániť
  6. Už to naozaj musí vyskúšať :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Mám doma křídy. Funguje to asi na úplně stejným principu. Použila jsem to jednou. Pravda, chytá to na tmavý vlasy, ale je z toho strašný bordel, zaprasíte si žehličku ve snaze to teplem nějak zafixovat a ještě se to z vlasů i tak brzo vypráší. Zmoknout bych v tom asi taky nechtěla. Asi při touze mít dočasně nějak ulítle barevný prameny ve vlasech zůstanu u clip-in. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vidíš staré dobré kriedy to mi ani nenapadlo :)inak zmoknut V tom A mať na sebe ešte aj niečo biele to by bolo hrozne :)

      Odstrániť
    2. Já nemyslím klasický školní křídy na malování. (I když i ty by nejspíš nějaký efekt měly.) Mám křídy přímo na vlasy. Je to to samý, akorát prostě ne sypký prášek, ale slisovaný v hranolu, takže to vypadá právě jako kreslící křídy. (I tak se ta křída ovšem v ruce klidně rozsype a je to všude.) Ten efekt prostě podle mě úplně nestojí za práci s tím i ten nepořádek okolo. .-)

      Odstrániť
  8. Waaau vzyerajú perfektne :) ja mám, ale tmavé vlasy, tak neviem či by sa mi to ukázalo tak pekne ako tebe, ale skvelý nápad Dermacolu :))

    Pozývam ťa na moju GIVEAWAY Playboy - Play it Wild

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne