sobota 7. novembra 2015

Rodičia rodičom

U nás doma máme také jedno pravidlo, že vianočné témy otvárame, keď v Tescu na Kamennom námestí začnú predávať vianočné veci. Keďže Tesco už začalo oficiálne sa u nás začínajú prípravy na vianočnú sezónu a ja dnes vyhlasujem prvé vianočné tipy na darčeky. Začnem úplne netradične, ale vo štvrtok som bola na návšteve u rodičov a prekutrala som im kozmetické poličky, v ktorých som našla zopár zaujímavostí, ktoré majú radi. Tak mi napadlo, že topky mojich rodičov, by možno mohli potešiť aj vašich rodičov :))


U maminy ma zaujali, resp ona odporučila tieto tri vychytávky (všetky cenovo úplne ok)

1, Nivea telové mlieko do sprchy so spevňujúcim účinkom: veľmi veľa žien (s mojou maminou na čele) sa nerado krémuje a preto pre nich boli telové mlieka do sprchy vynález roku. Aj ja ich mám rada a vždy mám jedno v sprche, keby sa mi nechcelo krémovať. Okrem toho, že toto super hydratuje ešte aj spevňuje. Je z rovnakej sady ako olej o ktorom som písala minulý týždeň, takže ak sa vaša mamina potrebuje spevniť baby zapisujte si:) Cena okolo 3€.

2, Dermacol BT Cell Lifting Aromatherapy - toto je výrobok roku pre všetky staršie ženy! Prosím pekne moja mamina - neznášač pleťových olejov s mastnou pleťou tento olej miluje! Je to láska na prvé ovoňanie, pretože olej vonia, ako keby ste došli do nejakého wellnes alebo spa salónu! Je to mix cenných esenciálnych olejov napr ylang ylang, pačuli a grep, ktoré pokožku nesmierne hydratujú a vyživujú. Stačia dve kvapky a trošku pleťovej masáže a máte zázrak na počkanie. Olej sa vsiaka neskutočne rýchlo a ráno bude vašu maminu čakať krásne hebká a oddýchnutá pleť! Cena okolo 9€.

3, Refreshing hydrating eye mask - priznám sa, že z tohto som si ukradla, pretože ma to zaujalo na prvý pohľad. Ide o balenie 6 očných vankúšikov (x2), ktoré si priložíte pod oko a necháte vaše oko oddychovať a regenerovať. Vankúšiky som rovno vyskúšala a nielen mamina je nadšená! Strašne sa mi páči, že sú vyrezané akurát a tým pádom nepadajú a dá sa s nimi normálne čítať a nielen ležať v posteli ako socha. Sú príjemne, chladivé oči nedráždia skôr pekne upokoja. Za posledné roky som vyskúšala pomerne veľa očných kúr a táto je bez zaváhania tá najlepšia. Inak vankúšiky obsahujú kyselinu hyalurónovú, ktorá regeneruje a bojuje proti opuchom.  Cena okolo 6€.



U ocina som obkukala týchto troch obľúbencov:

1, Dior Fahrenheit - stále sa ani po rokoch nevie nabažiť tohto ikonického parfému! No niet divu, kto sa do neho zamiluje raz bude to navždy! Cena okolo 70€.

2, Nivea Skin Energy Face cream - ocino sa o seba stará podľa mňa radšej ako moja mamina, takže dobrý krém je úplná nevyhnutnosť! Teraz má na poličke túto Niveu, ktorú si nevie vynachváliť. Ževraj krásne vonia a je rád, že po nej nie je mastný! Keďže je po operácii extra sviežo nevyzerá :)) ale nenechajte sa odradiť! Cena okolo 10€.

3, Weleda After Shave balsam - vidíte, náklonnosť k Weleda napadla celú moju rodinu! Ocino si zamiloval balzam po holení, pretože krásne vonia a pokožku super ukľudňuje! V kuchyni som im objavila aj Weleda sirupy, takže Weleda sa úplne infiltrovala do domácnosti mojich rodičov. Olej obsahuje rastlinné oleje, vosky, aloe vera, výťažky z harmančeka a kopec iných zložiek, ktoré krásne zastavujú drobné krvácanie a regenerujú. Musím povedať, že balzam aj krásne vonia a sklenené balenie mu dodáva punc kvality. Cena okolo 15€.

Tak s vianočnými tipmi som začala tento rok trochu inak a verím, že prvá dávka inšpiruje. 

Ako ste na tom vy? Akú sú top výrobky vašich rodičov? Sú vo vašom meste už ozdobené obchody?





22 komentárov:

  1. Ten pleťový olej by mně coby dárek pro maminku zaujal, ale ona je taky zasedlá proti olejům, mám obavy, že by ho ani nechtěla používat.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Skvelé inšpirácie, ja mamine na Vianoce určite kupujem nejakú kozmetiku :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Věci to špatné nejsou, ale naši by na tohle nebyli :) maximálně ten krém do sprchy :)

    http://somethingbykatep.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Super nápad! Já pro naše už dárky mám, ale určitě se to může a bude hodit, třeba příští rok... :) :D

    Zrzavá katastrofa

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tohle je skvělý nápad. Pěkné tipy a možná se nechám inspirovat tělovým mlékem do sprchy, které bych mohla mamince koupit. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Pánsku radu od značky Nivea má rád aj môj priateľ aj môj brat. Takže na tú sa už chytám. Ale inak tento rok žiadnu kozmetiku kupovať nebudem.

    pinkshaaark

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Podľa mňa chlapi vo všeobecnosti veria Nivei, takže je to super darček :)

      Odstrániť
  7. Milujem to telové mlieko do sprchy. :)

    Nicol
    http://nicolland.blogspot.co.at

    OdpovedaťOdstrániť
  8. To sprchové mléko bych mohla použít, díky za tipy :) -L

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Super typy, jen, z vlastní zkušenosti, upozorňuji- ať si maminky dávají velký pozor při vystupování z vany, potom co použily mléko do sprchy. Strašně to klouže, málem jsem si rozbila hubu :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Tie produkty od Dermacolu som dostala na testovanie v rámci spolupráce - myslím, že ich vtedy zasielali všetkým bloggerkám. Ja osobne, aj keď nemám ešte 30 používam /som používala aj olejček aj tú očnú masku. Olejčej bol fajn, ale potom mi začal na pleti vadiť. Očnú masku milujem.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. A prečo ti začal vadiť? Mamina si zatiaľ nesťažuje, tak snáď ani nebude :)

      Odstrániť
    2. mastil mi pleť a trošku sa mi aj vyhodili vyrážky

      Odstrániť
  11. Dermacol oční masky jsem si hodně oblíbila a momentálně jsem si udělala slušnou zásobu :)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne